Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Pregnenolon acetat CAS: 1778-02-5

Pregnenolon acetat CAS: 1778-02-5

Pregnenolon acetat je sintetički pregnani steroid i estar pregnenolona koji je opisan kao glukokortikoid i kao sredstvo za negu kože i kože protiv starenja. Utvrđeno je da značajno smanjuje bore kod starijih žena kada se primjenjuje u obliku 0,5 % topikalne kreme, efekti za koje se sugeriše da su posledica poboljšane hidratacije kože.

Opis Pregnenolone Acetate CAS: 1778-02-5:

Pregnenolon acetat je sintetički pregnani steroid i estar pregnenolona koji je opisan kao glukokortikoid i kao sredstvo za negu kože i kože protiv starenja. Utvrđeno je da značajno smanjuje bore kod starijih žena kada se primjenjuje u obliku 0,5 % topikalne kreme, efekti koji su predloženi zbog poboljšane hidratacije kože.Pregnenolon acetat je u Francuskoj plasiran u topikalnoj kremi koja sadrži 1% pregnenolone acetata i 10% "seksualnog hormona" za lečenje prevremenog starenja kože, ali je bio povučeni sa tržišta 1992. godine. Iako su neki lekovi opisani od strane nekih izvora kao glukokortikoid, drugi autori su izjavili da sistemski pregnenolone acetat nema nepoželjne metaboličke ili toksične efekte čak i kod velikih doza. Metak: 6-Bromo Androstenedione .

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: