Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

RAD140 (Testolon) prah (1182367-47-0)

kupiti testolone prah, testolone prah, testolone prašak dobavljač, testolone prah za prodaju, RAD140 prah, kupiti RAD140 prašak, sirovi RAD140 prašak, RAD140 prašak dobavljači, RAD140 prah za prodaju,


1. Šta je Raw RAD140 (Testolone) u prahu ?


Testolon (RAD140) je najnovija jedinjenja u porodici selektivnih modulatora modulnih receptora i orgaona, kao što su oni poznati - SARMS. Zbog toga je njegova glavna prednost nad anaboličkim steroidima što nudi slične pozitivne rezultate, s jedva bilo kakvim neželjenim efektima. Zaista, ovo je prilično jedinstveno jedinjenje, čak i kada se upoređuje sa drugim SARMS-om.

 

U studijama koje su uključivale RAD140, poznate i kao Testolone, testiranje je izvršeno uglavnom na miševima i majmama. Međutim, rezultati ovih studija pokazali su se veoma obećavajućim. Na primjer, dokazano je da RAD140 ima jedinstvenu svojinu u borbi protiv povećanja prostate prouzrokovanu upotrebom testosterona, što ga čini odličnim agencijama za sterilizaciju visoko androgenih steroida koji mogu uzrokovati ovaj neželjeni efekat.

 

Pored toga, kada je testolon dobio majmune, došlo je do drastičnog povećanja telesne težine tokom administracije. Ovo povećanje puste mase zavisilo je od doziranja, tako da je kod većih doziranja došlo do izrazitijeg porasta masnoće i gubitka masnih tkiva. Dakle, testolon je pravi SARM sa svim svojstvima koja se očekuju od jedinjenja ove vrste - sigurnost i efikasnost.

 

Od trenutno dostupnih SARM-ova, RAD 140 je nedavno razvijen. Ako ste novi u svetu SARM-a, možda ste shvatili da mnogi imaju tendenciju da imaju neobična imena koja se sastoje od niza slova i brojeva. Ove istraživačke hemikalije nisu odobrene za službenu upotrebu u medicinskoj oblasti. Zbog toga se i dalje identifikuju skraćenicama njihovih odgovarajućih imena programera. RAD 140 trenutno razvija kompanija koja se zove Radius Health, koja objašnjava deo "RADa" imena. Mnoga od ovih jedinjenja imaju i nezvanična imena koja zvuče slično imenima steroida - na primer, kao što je RAD 140 poznat i kao testolon, LGD-4033 je poznat kao ligandrol.

 

Nesteroidni SARMs su već decenijama (i steroidni SARMs čak i duži). Ovaj dodatak je najavljen istraživačkom svetu 2010. godine, čineći ga izuzetno novim u odnosu na neke od znatno starijih SARM-ova. Zbog svoje opšte novine, ima mnogo manje studija nego što je to učinjeno kod starijih SARM-ova, poput popularnog ostarina. Ostarine i stariji SARM su malo testirani na ljude. Većina studija RAD 140 je obavljena na životinjama, ali rezultati i dalje obećavaju. Dalje istraživanje životinja će vjerovatno dovesti do kliničkih studija kod ljudi, što će zauzvrat omogućiti zajednici bodibildera vrijedne informacije o dozama i drugim varijablama.

 

Iako se većina opštih istraživanja o SARM fokusira na njihov mehanizam djelovanja i na njihove efekte u cjelini, iskusni korisnici SARM-a su zapazili da različiti SARM-ovi imaju blagi učinak u određenim područjima. Na primer, ostarin je općenito poznat kao posebno korisan kao lek za sečenje i rekompresiju. Ligandrol (takođe nazvan LGD 4033) je pogodan za punjenje.

 

Postoji manje generalnog konsenzusa o radu RAD 140, jednostavno zato što je ovo takav novi dodatak. Ali sa anaboličnim odnosom od 90: 1 i androgenom, on ima potencijal da stvori rast mišića sličan testosteronu. Neki korisnici primećuju da RAD 140 izgleda poboljšava brzinu i izdržljivost. Ovaj dodatak pokazuje potencijal kao ojačivač svih performansi, kao i potencijal za izgradnju mišića.

2. Kako radi prah RAD140 (Testolone) u prahu ?


Kao i ostatak SARMS-a, testolone ima selektivni način delovanja, što mu omogućava da ima anaboličke efekte bez neželjenih efekata koji se obično vide kod anaboličkih androgenih steroida (AAS). Ovi neželjeni efekti uključuju proširenje prostate, supresiju proizvodnje prirodnog testosterona, gubitak glave kose i mnoge druge.


To znači da RAD140 interakcije gotovo isključivo sa androgenim receptorima u mišićnim tkivima i kostima, ali ne aktivira ove receptore u drugim dijelovima tijela. Kao rezultat toga dobijamo izražene anaboličke efekte, ali bez neželjenih efekata i supresije, što otvara nove mogućnosti za medicinske primjene ovog jedinjenja umjesto testosterona. Štaviše, zbog selektivnog načina delovanja, RAD140 je siguran i za žene, jer neće izazvati virilizaciju ili povećanje klitorisa.

 

Budući da je deo klase selektivnih modulatora za modifikaciju androgenih receptora, RAD 140 radi slično sa većinom SARM-ova. Kao i ostala jedinjenja u ovoj klasi, RAD 140 interaguje sa androgenim receptorima, ali interakciji se gotovo isključivo sa receptorima u mišićima i kostima. Istraživanja su potvrdila da SARMs, uključujući RAD 140, djeluju na selektivan način u tkivu.


Međutim, tačan mehanizam specifičnosti tkiva nije dobro razumeo. Trenutna istraživanja sugerišu da kada se SARM vezuje za androgene receptore, on menja oblik receptora, što zauzvrat pomaže u stvaranju anaboličkih efekata za koje su poznati SARMs.

 

Ova opšta ideja o tome kako testolon i drugi SARM-ovi rade objašnjavaju naziv " selektivni modulator modifikatora androgen receptora." Ova klasa jedinjenja je selektivna (jer ona cilja samo atrofične receptore u mišićima i kostima), i uzrokuje modulaciju receptora (jer se čini da izmeni oblik receptora za androgene kada je vezan za njega).
 

3. Kako koristiti prah RAD140 (Testolone) u prahu?


Efekti na mišiće, kosti, tendone i ligamente

Testolone, zbog svog uticaja na receptore za androgene, takođe može povećati odgovor korisnika na obuku. To znači da ako koristite identičnu obuku i režim dijete bez testolona, a zatim uz pomoć istog režima, testolon će pojačati vaše rezultate. Sve druge stvari su jednake, videćete više da formiraju vašu ishranu i trening kada uparite sa dobro osmišljenim ciklusom ovog dodatka.


Razumljivo je da se većina rekreativnih bodibildera fokusira na potencijal testolona za izgradnju mišića kada posmatra kako to može pomoći u poboljšanju njihove fizike. Međutim, kao i druga jedinjenja u ovoj klasi, testolon može poboljšati i jačinu tetiva i ligamenata. Za svakoga ko snage vozi, ovo je vrijedan efekat. Kako bodibilderi ojačavaju mišićnu veličinu i snagu, vitalno je da tetive i ligamenti takođe dobiju snagu. Svako ko je pretrpeo povredu tetive ili ligamenata, zna da lečenje može biti dugotrajan proces. Takođe može dovesti do trajne štete i može ozbiljno ometati obuku.

 

Testolon, kao i većina drugih SARM-ova, takođe smanjuje resorpciju kostiju. To znači da usporava raspad kosti, što može povećati gustinu kostiju tokom vremena. U stvari, mnoge kliničke studije SARM-a su se fokusirale na njihovu potencijalnu upotrebu u lečenju osteoporoze. U bodibildingu to nudi prednost smanjenja rizika od loma. Prekidi nisu nužno obična povreda bodibildera. Ali, kao i kod povreda ligamenta i tetiva, prelom ima potencijal da znatno oporavi obuku. Postoje i pogodnosti za sportiste izdržljivosti. Za one koji rade značajnu količinu kardio sa visokim utjecajem, inteligentna suplementacija može smanjiti rizik od preloma stresa od prekomjerne upotrebe.

 

Efekti na obuku i performanse

RAD 140 ima nekoliko prednosti u smislu povećanja brzine i snage. Na prvi pogled, može izgledati kao da ovo nije važno za bodybuilding. Ali povećanje energije i izdržljivosti može pomoći u povećanju intenziteta treninga. Ovo je korisno za one koji obučavaju smanjene kalorije tokom reza. Testolone može pomoći korisnicima da održavaju postojeću mišićnu masu dok se rezanje vrši. Kombinacija ovih efekata čini ga idealnim za bodibilder u fazi rezanja.

 

Ova dodatna sposobnost za podršku eksplozivnoj snazi takođe ima potencijal za bodibildere. Općenito je dobro shvatiti da intervalni trening visokog intenziteta, ili HIIT, dovodi do gubitka više masti za manje vremena u poređenju sa kardio-stabilnim stanjem. Osposobljavanje HIIT-a se oslanja na eksplozije moći. Takođe može efikasnije očuvati postojeće mišiće od treninga u stalnom stanju. Stoga sposobnost testolona da podrži eksplozivnu moć može poboljšati kvalitet HIIT treninga, što dovodi do poboljšanja gubitka masti i bolje očuvanja mišića.

 

Naravno, eksplozivna snaga je takođe važna za samu obuku. Bez obzira na to da li treba da prevaziđete tačku zatvaranja na vašoj klupi za štampu ili da radite da biste dobili poslednju reputaciju na vašem poslednjem setu OHP-ova, rezervna energija za korišćenje eksplozivne snage kada vam zatreba je neprocenjiva kada želite da se treniraš toliko moguće je.

 

Iako njegovi efekti imaju potencijal da dramatično povećaju rezultate, ovaj dodatak praktično nema neželjenih efekata. Ovo je deo onoga što ga čini atraktivnim za sportiste. I, kao što ćemo vidjeti u sledećem odeljku, testolone ima i neke iznenađujuće dodatne prednosti.

 

Upotreba u medicini

Očigledno, baš kao i ostatak SARMS-a, testolone predstavlja veoma dobre mogućnosti onima sa bolestima koji troše mišiće, sarkopenijom (poremećaj gubitka mišića) i androgenim nedostacima. Za razliku od anaboličkih steroida, koji se koriste u iste svrhe, pacijenti će moći da iskoriste iste pozitivne efekte, istovremeno izbegavajući većinu neželjenih efekata.

 

Koristi u bodybuildingu

Logično, testolone može pružiti neverovatne pogodnosti za sportiste bez troškova istaknutih neželjenih efekata koji se vide kod anaboličkih androgenih steroida. Naročito, testolon će drastično poboljšati izdržljivost i oporavak, što će dodatno dovesti do znatnog povećanja mišićne mase i snage. Shodno tome, RAD140 će biti odličan dodatak bilo kojem ciklusu, gde će sve ove osobine dati bez dodatnih neželjenih efekata. Osim toga, može se uspešno koristiti solo u dugom ciklusu, jer ne izaziva nikakvu potiskivanje.

4. Doziranje o suvom prahu RAD140 (Testolone)


Preporučene doze RAD140 variraju od 20 do 30 miligrama (mgs) dnevno, a optimalno trajanje ciklusa je 12-14 nedelja.

 

Kao istraživačka hemikalija, RAD140 bi trebalo da dođe u tečnoj formi da se uzima oralno. Važno je ispuštati tečnost direktno u usta, jer se može držati zidova stakla ako se pomeša sa tečnostima. Nakon što ga ispuštate u usta, možete ga progoniti vodom ili sokom grožđa. Zbog relativno dugog poluvremena, RAD140 može se dozirati samo jednom dnevno, a nema potrebe da se uzima nekoliko puta dnevno.
 

5. Sirov RAD140 (Testolon) prašak Pozitivni efekti


Dok često diskutovane koristi testolona uključuju povećanje mišićne mase, smanjenje rizika od loma i poboljšanje čvrstoće tetiva i ligamenata (i to sa malo i bez neželjenih efekata), ovo jedinjenje nudi neke iznenađujuće koristi. Do sada je testolone takođe jedan od najboljih SARM-ova za energetsku podršku, izdržljivost i eksplozivnu snagu. To znači da može biti korisno za sportove izdržljivosti, kao i za gubitak masti i kardiointenzivnu obuku.

 

Jedna od ovih pogodnosti za muške korisnike je činjenica da terapija posle ciklusa, ili PCT, nije obično potrebna. Kada bodybuilder ili drugi sportista koristi anaboličke steroide, poplava androgena potiskuje prirodni testosteron. Post-ciklična terapija radi na smanjenju estrogena u telu i obnavljanju proizvodnje prirodnog testosterona. Međutim, kupovina inhibitora aromataze i / ili selektivnih modulatora receptora estrogena (SERM) za PCT je dodatni trošak i nesreća koju većina korisnika SARM-a može izbjeći. Važno je napomenuti da se neki korisnici testolona i drugih SARM-a opredeljuju za pokretanje PCT-a nakon toga. Međutim, ovo nije obično neophodno.

 

Korišćenje testolona, za razliku od korišćenja anaboličkih steroida, ne prouzrokuje proširenje prostate ili opasne efekte na zdravlje srca. Ne izaziva supresiju testosterona i takođe ne uzrokuje ginekomastiju. To je zato što se ne pretvara u estrogen. Ova korist je ključna za muške bodibildere, jer kada jednom ginekomastija postane ozbiljna, neophodno je hirurško lečenje. Ova operacija može izazvati zastoje i može biti skupa.

 

Kao što je gore navedeno, testolone nudi ženskim bodibilderima nekoliko prednosti. Jedna je činjenica da, iako podržava rast mišića i visoko anabolički, ne izaziva akne, povećanje klitorisa, rast glave lica ili produbljivanje glasa. Zaštitne efekte testolona na kosti mogu biti od posebnog interesa za žene. To je zato što su žene uglavnom sklone osteoporozi nego muškarci.

 

Testolone uspeva da svojim korisnicima pokvari praktično sve negativne efekte anaboličkih steroida. Ali jedan od najvažnijih efekata koji se izbegava je toksičnost jetre. Steroidi imaju vezanu metil grupu, koja je toksična za jetru. Testolon i drugi SARMs, s druge strane, nisu metilirani, što znači da uopšte nisu toksični za jetru. U sličnoj veni, testolon ne izaziva neravnoteže holesterola koje steroidi mogu izazvati.

 

Studije kod pacova pokazale su da testolon može zaštititi neuronsko tkivo protiv neurodegenerativnih bolesti. Ovo ukazuje na to da može imati potencijal da se koristi kao preventivna mera protiv Alchajmerove i slične bolesti. Iako ova korist nije direktno povezana sa bodibildingom ili performansama u drugim sportovima, ona ipak pokazuje da RAD 140 ima potencijal da štiti opšte zdravlje.

 

Testolone ima nekoliko koristi za zdravlje, ali takođe ima i nekoliko pogodnosti za ugodnost. Za jedan, uzima se oralno. Kao i većina istraživačkih hemikalija, RAD 140 ima generalno neprijatan ukus. Međutim, uzimanje usmeno eliminiše potencijalni bol i probleme injekcije. Kao što je gore navedeno, takođe se može kupiti i legalno.


Iako testolon i drugi SARM-ovi možda ne daju korisnicima iste rezultate da bi velika doza trenbolona ili drugog visoko anaboličkog steroida, rezultati su uglavnom donekle uporedivi. Rezultati RAD 140 takođe su uglavnom bez neželjenih efekata. Oni čak mogu ponuditi zaštitne efekte protiv različitih potencijalno štetnih uslova.

 

Rezanje

RAD140 je savršen za sečenje jer promoviše gubitak masnog tkiva. Što je veća doza, to će više gubiti masnoće. Neće vam dati besplatnu dozvolu da jedete ono što želite, ali ako ste disciplinovani, videćete odlične rezultate.

 

Takođe je korisno tokom ciklusa rezanja kada ste na ograničenom unosu kalorija. Budući da RAD140 za sečenje takođe promoviše slabe tkivne dobitke, može vam pomoći da se zadržite na mišićima i minimizirate katabolizam.

 

Bulking

Ne biste izabrali RAD140 za povećanje opterećenja kao svoju prvu opciju, jer postoje i drugi lekovi koji su bolji u dodavanju čiste mase.

 

RAD140 neće vam dati ogromne dobitke niti uvući mišiće, ali ćete naći da vam pomaže da se pakujete na čistim mišićima, bez dodanih masti. Ovo može biti korisna komponenta ciklusa opterećenja, što pomaže da se osigura kvalitetna masa, a ne samo voda.

6. Koji su mogući neželjeni efekti praha RAD140 (Testolone) ?


Jedan od najzanimljivijih aspekata RAD140 i svih SARMS-a uopšte je odsustvo neželjenih efekata, što ih čini ovih dana najsigurnijim lekovima koji poboljšavaju performanse (PED). Kao što je već pomenuto, RAD140 neće uzrokovati potiskivanje, niti će uzrokovati neželjene efekte koji su često povezani sa steroidima.


Štaviše, uprkos tome što su oralna jedinjenja, SARMS nisu toksične toksične, a takođe je RAD140. Konačno, testolon ne stupa u interakciju sa enzimom aromataze, tako da neće biti estrogenih neželjenih efekata kada se koristi kao samostalni PED ili sa drugim nearomatizujućim jedinjenjima.

 

Slično tome, drugim SARM-ima, jedna od najvećih pogodnosti RAD140 jeste činjenica da praktično nema zabeleženih neželjenih efekata. Važno je imati na umu, međutim, da je ovaj lek izuzetno nov, a više informacija o dugoročnim efektima može postati poznato kao vremenska prolaznost.

 

Ono što je poznato je da RAD140 ne aromatizuje i ne uzrokuje bilo koji od androgenih neželjenih efekata koji se vide kod testosterona i drugih anaboličkih steroida. Nećete videti RAD140 koji izaziva gyno ili nadimanje.

 

Nisu prikazane veze između RAD140 i gubitka kose, niti uticaj na libido ili raspoloženje.

7. Kupi testolon prašak kupiti RAD140 Puder f rom SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu testolona (RAD140) sirovina.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: