Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda
> Dom > Proizvodi > Probiotici > Sadržaj

Saccharomyces Cerevisiae, Cas 84604-16-0

Saccharomyces Cerevisiae, Cas 84604-16-0

Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces cerevisiae je vrsta kvasca. Bilo je od davnina važno za vinarstvo, pečenje i piće. Veruje se da je prvobitno izolovan od kože grožđa (vidljivo je da kvasac predstavlja komponentu tankog belog filma na ...

Opis O Saccharomyces Cerevisiae, Cas 84604-16-0:

Saccharomyces cerevisiae je vrsta kvasca. Bilo je od davnina važno za vinarstvo, pečenje i piće. Veruje se da je prvobitno izolovana od kože grožđa (vidljivo je da kvasac predstavlja komponentu tankog belog filma na koži nekih tamnih plodova kao što su slive, postoji među voštanim urezima). To je jedan od najintenzivnije proučavanih organizama eukariotskih modela u molekularnoj i ćelijskoj biologiji, slično kao Escherichia coli kao model bakterije. To je mikroorganizam iza najčešće vrste fermentacije. Ćelije S. cerevisiae su okrugle do jajne, od 5-10 μm u prečniku. Reprodukuje se procesom podele koji se naziva "puštanje".

Mnogi proteini značajni u ljudskoj biologiji prvi su otkriveni proučavanjem njihovih homologa u kvascu; ovi proteini uključuju proteine ćelijskog ciklusa, signalne proteine i enzime za obradu proteina. S. cerevisiae je trenutno jedina ćelija kvasca za koja je poznato da poseduju tela Berkeley, koja su uključena u određene sekretorne puteve. Antibodije protiv S. cerevisiae se nalaze kod 60-70% pacijenata sa Crohnovom bolesti i 10-15% pacijenata sa ulceroznim kolitisom (i 8% zdravih kontrola).

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Vruće oznake: Lactobacillus Acidophilus

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Hot Tags: saccharomyces cerevisiae, cas 84604-16-0, proizvođač, dobavljač, tvornica, kupi
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: