Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Sirot Sibutramin hcl (meridia) prah (84485-00-7)

meridia prah, kupiti meridia prah, kupiti meridia hcl u prahu, meridia hcl u prahu, Sibutramine u prahu, kupiti Sibutramin prah, siut Sibutramin prah, kupiti Sibutramine hcl u prahu, Sibutramine hydrochloride prah, kupiti Sibutramine hydrochloride u prahu, Sibutramine hcl prah, dobavljači Sibutramine hcl praha, Sibutramine hcl prah za prodaju, sirovi Sibutramine hcl u prahu, dobavljači meridia praha, dobavljači meridia hcl praha,


Opis Raw Sibutramine hcl prah


Raw Sibutramine hcl prah je lek za smanjenje telesne mase, to je hidrohloridna forma sibutramina, a farmakološki efekti su u potpunosti konzistentni sa sibutraminom, ali su stabilnost i rastvorljivost bolji od sibutramina.

Sibutramin hidrohlorid se prvo koristi za lečenje depresije, u svom kliničkom procesu primene, ljudi smatraju da je efekat gubitka težine znatno jači od efekta antidepresiva. Sa jedne strane, sprečavanjem ponovnog preuzimanja serotonina, čime telo smanjuje glad, može potisnuti apetit i efikasno kontrolisati unos kalorija; s druge strane, aktiviranjem adrenergičnih receptora, što povećava potrošnju masnog tkiva, može povećati metabolizam i potrošnju energije, ima očigledan efekat gubitka težine, ali može dovesti do ugrožavanja ozbiljnih neželjenih efekata kao što su visoki krvni pritisak, visoki udari srca, anoreksija, nesanica, abnormalna funkcija jetre.

Sirovi Sibutramin hcl prašak u prahu za hujšanje ili Sibutramine Hidrohloridni prah (Sibutramine HCL, CAS br.84485-00-7) je lek koji pomaže gubitak težine promjenom neurotransmitera u mozgu. Aktuelno područje primjene je uglavnom u proizvodima za mršavljenje , kao što su krema za mršavljenje, dijetalni čaj, mršavljenje i mršavljenje ect..SZOB snabdijevati sirove prašine sibutramina visoke čistoće i besplatnu politiku otpreme. Kvalitet je apsolutno garantovan, kvalitet je naša kultura.

Sirovi meridijski prah


1. Naši proizvodi su sibutramin hidrohlorid, čistoća 99%, farmaceutske kvalitete, ne mogu se otkriti kada se pomeša sa kafom, čajem, džemom, kapsulom, tabletama itd.

Za više detalja recepata ili vašeg jedinstvenog zahtjeva, molimo kontaktirajte nas.

2. Najčešće korišćena metoda na tržištu je


1). Mešani listovi slatkog krompira, listovi lotosa, kafeni prah i drugi biljni ekstrakti, takvi biljni ekstrakti su alkalne supstance, s mešavinom upotrebe sibutramin hidrohlorida, neutralizacija kiselinske baze, smanjuje ili dovodi do nestabilnosti efekta gubitka proizvoda.

2). Direktna upotreba sibutramin hidrohlorida, svaki sadržaj kapsule 20-30 mg, dnevna doza ne prelazi 200 mg.

3). Od apoteke preporučuje se upotreba šećernog šećera i sibutramin hidrohlorida mešane kapsule, preporučena doza 30 mg.

3. Preporuke o proizvodnji opreme:


1). Upotreba opreme za punjenje vazdušnog pritiska kako bi se osiguralo da neto sadržaj svake kapsule dostigne određenu vrijednost.

2). Upotreba mehaničke opreme za miješanje kako bi se osiguralo da se lek i druga oprema potpuno miješaju.

4. Što se tiče testiranja


Korisnicima se preporučuje da koriste naše proizvode direktno u laboratoriji nezavisnih proizvođača ili laboratoriju za ispitivanje kemijskih laboratorija u skladu sa Aneksom Univerziteta, uz izveštaj o ispitivanju, mogu se nadoknaditi za troškove ispitivanja i troškove uzorka.

Mehanizam delovanja sirovog praška meridia i sličnih lekova


Sibutramin HCL (84485-00-7) slimming powder.png
meridia powder Primjene:


Prvobitno je razvijen kako bi sprečio i tretirao gubitak mišića, kao i osteoporozu. Međutim, sportisti danas koriste ostarin kao poboljšavajući performanse kako bi im pružili prednost nad konkurencijom. Pošto to neće izazvati probleme virilizacije kod žena, ostarina mogu koristiti i žene i muškarci
Uobičajena doza za gojaznost


Sirotramin hcl prašak je dobrovoljno povučen sa američkog tržišta u oktobru 2010. godine zbog podataka kliničkog ispitivanja koji ukazuju na povećani rizik od srčanog udara i moždanog udara. Sledeće informacije o doziranju primenjuju se kada je lek dostupan u SAD. Početna doza: 10 mg oralno jednom dnevno.

Uobičajena doza gerijatrije za gojaznost


Sirotramin hcl prašak je dobrovoljno povučen sa američkog tržišta u oktobru 2010. godine zbog podataka kliničkog ispitivanja koji ukazuju na povećani rizik od srčanog udara i moždanog udara. Sljedeće informacije o doziranju primenjuju se kada je lek dostupan u SAD.


Kliničke studije sibutramina nisu uključivale dovoljan broj pacijenata starijih od 65 godina. Sibutramin je kontraindikovana u ovoj grupi pacijenata.

Obična pedijatrijska doza za gojaznost


Sirotramin hcl prašak je dobrovoljno povučen sa američkog tržišta u oktobru 2010. godine zbog podataka kliničkog ispitivanja koji ukazuju na povećani rizik od srčanog udara i moždanog udara. Sljedeće informacije o doziranju primenjuju se kada je lek dostupan u SAD.


Na osnovu jedne studije (n = 60)


14 do 17 godina:


Početna doza: 10 mg oralno jednom dnevno.
Sirot Sibutramin hcl prah Neželjeni efekti


Prestanite sa upotrebom sibutramina i odmah pozovite svog doktora ako imate ozbiljan neželjeni efekat kao što su:


1. brza, udarna ili neujednačena srca;


2. nova ili pogoršavajuća kratka daha;


3.agitacija, halucinacije, groznica, tremor, prekomerni refleksi, mučnina, povraćanje, dijareja, gubitak koordinacije, dilatirani učenici;


4.više rigidni (kruti) mišići, visoka temperatura, znojenje, konfuzija, osećaj kao da biste mogli proći;


5. mršave modrice ili krvarenje (krvavice iz krvotokova, krvarenje desni ili bilo koje krvarenje koje se ne zaustavljaju);


6.visoko visok krvni pritisak (jaka glavobolja, zamućeni vid, zujanje u ušima, anksioznost, napad);


Bol ili težak osećaj, bol se širi na ruku ili rame, opšta bolesna osećanja; ili


Osjećajno utrnulost ili slabost (posebno na jednoj strani tijela), problemi sa vidom, govoru ili balansom.


Ovo nije potpuna lista neželjenih efekata, a drugi se mogu pojaviti. Pozovite svog lekara za lekarski savet o neželjenim efektima.
Hot Tags: 84485-00-7, meridija u prahu, kupiti meridia u prahu, kupiti meridia hcl u prahu, meridia hcl u prahu, Sibutramine u prahu, kupiti Sibutramin prah, sirovi Sibutramin prah, kupiti Sibutramine hcl u prahu, Sibutramine hydrochloride prašak, kupiti Sibutramine hydrochloride prašak, Sibutramine hcl prah , Sibutramine hcl prah dobavljača, Sibutramine hcl prah za prodaju, sirovi Sibutramine hcl u prahu, meridia prašak dobavljači, meridia hcl prašak dobavljači,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: