Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Stanozolol Winstrol Winny

Stanozolol Winstrol Winny

Stanozolol, koji se obično prodaje pod imenom Winstrol (oralno) i Winstrol Depot (intramuskularno), je sintetički anabolički steroid izveden iz dihidrotestosterona. Razvila ga je američka farmaceutska kompanija Winthrop Laboratories (Sterling Drug) 1962. godine, a odobrila ga je FDA za ljudsku upotrebu. Za razliku od većine anaboličkih steroida koji se injektiraju, stanozolol nije esterifikovan i prodaje se kao vodena suspenzija, ili u obliku oralne tablete. Ako ste zainteresovani za puder u prahu, molimo Vas da nas kontaktirate.


Opis O Stanozolol Winstrol Winny CAS: 10418-03-8:


Za razliku od većine injekcionih anaboličkih steroida sirovi prah, stanozolol nije esterifikovan i prodaje se kao vodena suspenzija, ili u obliku oralne tablete. Lijek ima visoku oralnu bioraspoloživost, zahvaljujući α-alkilaciji C17, koja omogućava hormonu da preživi metabolizam jetre prvog prolaza nakon ingestacije. Zbog toga stanozolol se takođe prodaje u obliku tableta.

Winstrol je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih anaboličkih steroida na svetu. Razvijene laboratorije Winthrop krajem pedesetih godina prošlog veka, ovo je anabolički steroid koji je tokom godina postao puno medijske pažnje. U stvari, oni koji nikada nisu koristili anaboličke steroide, ako mogu nazvati steroid, obično su Winstrol ili Stanozolol. Ime Winstrol je zapravo najčešće povezano ime brenda Stanozolol hormona. Ovo je anabolički steroid koji je zahvaljujući mnogobrojnim atletskim skandalima tokom godina privukao svetsku pažnju. Kada su različiti sportisti uhvaćeni koristeći anaboličke steroide, Winstrol je bio na čelu skandala bezbroj puta. Zapravo, ona je povezana sa najvažnijim atletskim steroidnim skandalom u istoriji.
Aplikacije:

Ovo jedinjenje je derivat dihidrotestosterona, iako je njegova aktivnost mnogo blaža od ovog androgena u prirodi. Tehnički je klasifikovan kao anabolički steroidni sirovi prah, koji pokazuje nešto veću tendenciju rasta mišića od inrogenih aktivnosti u ranim studijama. Dok dihidrotestosteron zaista daje samo androgene neželjene efekte kada se primjenjuje, stanozolol umjesto toga obezbeđuje kvalitetan rast mišića. Naravno, anabolička svojstva ove supstance su i dalje blaga u poređenju sa mnogim jačim jedinjenjima, ali je i dalje pouzdan graditelj. Njegova efikasnost kao anabolik može čak biti uporediva sa Dianabolom, ipak Winstrol® ne nosi sa sobom istu tendenciju za zadržavanje vode. Stanozolol takođe sadrži istu c17 metilaciju koju vidimo kod Dianabola, promena koja se koristi tako da je moguća oralna primjena. Međutim, i pored ovog dizajna, postoji mnogo injekcionih verzija ovog steroida.

Konkurentna prednost:


1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.


2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.


3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.


4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.
Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Vruće oznake: Sustanon 250

Srodni proizvodi

Intermedijenti


API


Prohormon


SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: