Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Stanozolol Winstrol Winny

Stanozolol Winstrol Winny

Stanozolol, prodaje se pod imenom Winstrol (oralno) i Winstrol Depot (intramuskularno), je sintetička anabolički steroid izvedeni iz dihidrotestosteron. To je razvijen od strane američke farmaceutske kompanije Winthrop Laboratories (Sterling droge) 1962 i odobren od strane FDA za ljudsku upotrebu. Za razliku od većine injekcija anaboličkih steroida, stanozolol se ne esterificirani i prodaje kao vodene suspenzije ili u obliku oralne tablete. Ako imate bilo koji zainteresirani winstrol prah, ti slobodno nam se obratite.


Opis o Stanozolol Winstrol Winny CAS:10418-03-8:


Za razliku od većine injekcija anaboličkih steroida Sirovi prah, stanozolol je ne esterificirani i prodaje kao vodene suspenzije ili u obliku oralne tablete. Lijek ima visoku bioraspoloživost usmeni, zbog C17 α-alkilacija koji omogućava hormon preživjeti metabolizam prvog prolaza jetre kada se proguta. Je zbog toga stanozolol je također prodan u obliku tableta.

Winstrol je jedan od najpopularnijih i poznato steroide Sirovi prah na zemlji. Razvio Winthrop Laboratories u kasnim 1950-ih, to je anabolički steroid koji je dobio dosta medijske pozornosti tijekom godina. U stvari, oni koji nikada nisu koristili steroide, ako oni mogu imenovati steroid je obično Winstrol ili Stanozolol. Ime Winstrol je zapravo najčešće povezane Markom Stanozolol hormona. To je anabolički steroid koji je zaradio u svijetu pažnju zbog brojnih atletski skandala tijekom godina. Prilikom raznih sportaši su bili uhvaćeni korištenje anaboličkih steroida, Winstrol je bio na čelu skandal bezbroj puta. U stvari, je povezana s najvažnijih atletski steroidnom skandalu u povijesti.
Aplikacija:

Taj spoj je derivat dihidrotestosteron, iako je njegova aktivnost je mnogo blaži od androgena u prirodi.     Tehnički je klasificiran kao na anabolički steroid Sirovi prah, prikazan izlaganja neznatno veću sklonost za rast mišića nego androgenim aktivnosti u ranim studijama. Dok dihidrotestosteron stvarno samo da pruža androgenim nuspojave kada se primjenjuju, stanozolol umjesto nudi rast kvalitete mišića. Doduše anabolički svojstva ove tvari su još blaga u usporedbi s mnogo jačim spojeva, ali to je ipak pouzdan graditelj. Učinkovitost kao anabolički mogao čak biti usporediva s Dianabol, no Winstrol® ne nosi s njom istu tendenciju za zadržavanje vode.     Stanozolol je također sadrži iste c17 metilacija vidimo s Dianabol, koristi tako da oralne primjene je moguće izmjene. Iz inata ovaj dizajn, Međutim, postoje mnogi ubrizgavaju verzije ovog steroida proizvodi.

Konkurentska prednost:


1 visoke kvalitete s konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.


2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.


3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.


4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.
Problemi s kvalitetom proizvoda

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Važni Pojmovi:Sustanon 250

Srodni proizvodi

Međuprodukti


API


Prohormon


SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: