Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Tamoxifen Citrate / Nolvadex (54965-24-1)

Tamoxifen citrat je selektivni modulator za receptore estrogena (SERM) koji je 1961. godine osnovao ICI sada poznat pod nazivom AstraZenaca. Na tržištu postoje brojni brendovi uključujući generičke oblike Tamoxifen Citrate, ali Nolvadex je najpoznatiji. Često se naziva anti-estrogen, Tamoxifen citrat je zapravo i antagonista i agonista. To znači da će delovati kao antiestrogen u određenim oblastima tijela dok se ponaša kao estrogen u drugim područjima.


1. Šta je tamoxifen citrat / Nolvadex sirovi prah?

Nolvadex je popularan i snažno efikasan selektivni estrogen receptorski modulator (SERM) koji se često naziva anti-estrogen. Međutim, iako je antagonist, to je takođe agonista, jer će u nekim delovima tela djelovati kao estrogen, dok deluje kao antiestrogen u drugim područjima. Kao jedan od najstarijih SERM-ova na tržištu koji se i dalje redovno koristi medicinski, dok Nolvadex koriste anabolički korisnici steroida, to nije anabolički steroid. Ovo je važna napomena, jer se neke često zbunjuju upotrebom u steroidnim ciklusima. Nolvadex je jednostavno SERM.

 

Nolvadex, zvanično poznat kao Tamoxifen citrat, prvi put je 1961. razvila ICI sada AstraZeneca pod trgovačkim imenom Nolvadex. SERM je razvijen za lečenje karcinoma dojke, posebno raka dojke koji odgovara hormonu. Međutim, on se takođe efikasno koristi u prevenciji raka dojke. Zatim imamo anaboličke korisnike steroida, i bilo je davno otkriveno da je Nolvadex imao mesto među takvim pojedincima. Nolva, kako je to poznato, može se koristiti kao anti-estrogen tokom anaboličkog steroidnog ciklusa kako bi se spriječili neželjeni efekti povezani sa estrogenom. Takođe se koristi kao deo plan za oporavak post-ciklusa (PCT), koji je njegova najčešća i korisna tačka za korištenje steroidnog korisnika.

 

Postoji nekoliko SERM-ova dostupnih, Nolvadex i Clomid su najčešći, ali od svih SERM-ovih Nolvadex-a može biti vrlo korisno. To je nesumnjivo korisno za pacijente sa rakom dojke i možete garantovati da su mnogi od njih prilično zahvalni za to. U kapacitetu performansi, pojedinac ne treba očekivati ​​bilo kakvu vrstu istinskog povećanja performansi. Naravno, to može stimulisati proizvodnju prirodnog testosterona, ali upotreba ovde jednostavno će pomoći da se vratite u normalu, ništa više. Međutim, oni koji uključuju Nolvadex u PCT nasuprot onima koji ne rade ili koji se u potpunosti odreknu PCT-a, videćete da korisnik Nolvadex-a u velikoj mjeri štiti njegovo vitko tkivo. Korisnik Nolvadexa zadrži daleko više mišićnog tkiva i snage. A onda smo ostali sa zaštitom ciklusa, iako to nije najjači zaštitnik, kada se uzme u obzir kardiovaskularna korist, ona je jedna od najvrednijih. Mnogi anabolički korisnici steroida redovno brinu o zadržavanju vode, malo akni i stvarima vizuelne prirode, ali zaštita našeg kardiovaskularnog zdravlja je zaista najvažniji faktor.
 

2. Kako radi sirovi prah Tamoxifen Citrate / Nolvadex?

Tamoxifen citrat je SERM sa svojstvima agonista estrogena i antagonista. Kao antiestrogen, Nolvadex funkcioniše vezivanjem za estrogenske receptore na mestu estrogena. Ovo vezivanje sprečava estrogenski hormon da izvrši svoje delovanje u određenim delovima tela, što je upravo zbog toga što je korisno za pacijente sa rakom dojke. Mnogi oblici karcinoma dojke zapravo napajaju estrogen kada se pripisuju receptorima u grudima. Sprečavajući vezivanje u takvim receptorima, ovo takođe štiti anaboličke korisnike steroida od ginekomastije, što mogu biti uzrokovani anaboličnim steroidima koji aromatizuju kao što su testosteron, dianabol i Nandrolon i Boldenone do određenog stepena.

 

Dok se prvenstveno posmatra kao antiestrogen, Nolvadex takođe ima sposobnost da deluje kao estrogen, posebno u jetri. Ovo predstavlja dobrobit jer je estrogenska aktivnost u jetri povezana sa zdravim nivoom holesterola. Za korisnike steroida, ovo može biti izuzetno korisno jer mnogi anabolički steroidi imaju tendenciju da negativno utiču na holesterol. Više o tome kada pogledamo direktne efekte Nolvadexa kasnije.

 

Iako prvenstveno anti-estrogen, Nolvadex takođe poseduje snažne karakteristike koje stimulišu testosteron. Nolvadex ima mogućnost da blokira negativne povratne informacije koje uzrokuje estrogen kod hipotalamusa i hipofize. Kao rezultat toga, ovo stimuliše poboljšano oslobađanje od strane hipofize luteinizirajućeg hormona (LH) i folikle stimulirajućeg hormona (FSH). LH i FSH su od suštinskog značaja za proizvodnju prirodnog testosterona. Bez LH i FSH, sa još većim naglaskom na LH, ne postoji prirodna proizvodnja testosterona.
 

3. Kako koristiti sirovi prah Tamoxifen Citrate / Nolvadex?

Za pacijenta sa rakom dojke, efekti Nolvadexa su veoma jasni. Blokiranjem estrogenskog hormona od dodavanja raka ne može se hraniti hormonom neophodnim za opstanak. Iako efikasan, nije uvek jedino korišteno jedinjenje ili čak i prvo. Često se inhibitori Aromataze (AI) koriste ranije jer imaju mogućnost smanjenja nivoa estrogena u serumu. Vremenom će se izvršiti prebacivanje sa AI na SERM kao što je Nolvadex. U preventivnoj situaciji, oni koji imaju jaku porodičnu istoriju raka dojke mogu to sprečiti pomoću Nolvadexa ranije.


Za korisnika anaboličkog steroida primarni efekat Nolvadexa na ciklus je u prevenciji ginekomastije. Izgleda da Nolvadex nema jak efekat u sprečavanju drugih primarnih estrogenih efekata u zadržavanju vode, ali se to često može kontrolisati na druge načine. Što se tiče zaštite ginekomastije, to može biti dovoljno za mnoge muškarce i trebalo bi da bude vaš prvi izbor ako može da završi posao.


Ako ne, trebaće vam AI kao Arimidex (Anastrozole) ili Femara (Letrozole). Međutim, AI može imati negativan uticaj na holesterol. Izgleda da Alone AI nema jak negativan efekat, ali kada je u kombinaciji sa aromatizirajućim steroidom ovaj efekat izgleda očajan. Holesterol se može kontrolisati korišćenjem AI, ali ako može da uradi posao, SERM kao Nolvadex bi trebao biti vaš prvi izbor. Kao dodatni bonus, zapamtite da će ovaj SERM imati pozitivan uticaj na nivo holesterola.


Konačni efekat Nolvadexa predstavlja najznačajniji za korisnika anaboličkog steroida. Upotreba anaboličkih steroida će potisnuti proizvodnju prirodnog testosterona. Stopa supresije će zavisiti od upotrebe steroida, ali u većini slučajeva to će biti značajno. Kada se završi upotreba anaboličkih steroida, pod pretpostavkom da pojedinac nije trpio zbog prethodnog stanja testosterona i nije oštetio njegovu hipotalamu-hipofiznu-testicularnu osu (HPTA) zbog nepravilne prakse, prirodna proizvodnja testosterona će ponovo početi. Ova prirodna proizvodnja će početi sama, ali postoji problem. Kada izađete iz ciklusa, prirodni nivoi testosterona će biti izuzetno niski i dok će proizvodnja početi ponovo, oni će ostati nizak dugo vremena.


Potrebno je mesecima i mesecima da telo u potpunosti oporavi svoje prethodno visoke nivoe prirodnog testosterona. U stvari, može trajati do godinu dana ili više u zavisnosti od grubosti ciklusa i opštih odredbi pojedinca . To znači da će pojedinac biti u stanju niskog testosterona već duže vreme, a to može doći sa mnoštvom simptoma uznemiravanja.


Ovo stanje može uključivati ​​sve simptome povezane sa niskim nivoom testosterona. Osim toga, nizak nivo testosterona, pojedinac može vrlo dobro izgubiti mišićno tkivo dobijeno upotrebom steroida, jer kortizol postaje dominantan hormon u organizmu.

 

Zbog niskih problema testosterona nakon ciklusa anaboličkih steroida, većina muškaraca se podstiče da implementiraju PCT plan koji uključuje Nolvadex post anabolički steroid. Solidni PCT planovi često sadrže Nolvadex, kao i SERM Clomid (Clomiphene Citrate) i moćni peptidni hormon HCG (Human Chorionic Gonadotropin).


Implementacijom ovog PCT plana, u velikoj mjeri ćete stimulirati proizvodnju prirodnog testosterona, ubrzati proces oporavka i u velikoj mjeri zaštititi svoju fiziku. Kada se plan PCT-a završi, suprotno popularnom verovanju, nivo vašeg testosterona neće biti u normalnom stanju na visokom nivou. Ukupno oporavak će ipak potrajati puno vremena. Međutim, PCT plan koji uključuje Nolvadex će osigurati da imate dovoljno testosterona za pravilnu telesnu funkciju, dok se nivoi nastavljaju prirodno povećavati.


Postoji puno sportista koji poboljšavaju performanse koji se ismeju na PCT planove, a postoji i vreme da ih odustane. Ako se samo kratkotrajno isključite iz ciklusa, recite 4-6 sedmica ili krate uz nisku dozu testosterona između ciklusa punog duvanja, nema logičnog razloga za PCT plan. Ovakvi scenariji su veoma česti u hardkornim krugovima bodibiliranja, ali oni nisu realni za većinu anaboličkih korisnika steroida.


Većina steroidnih korisnika će uzeti dobar ciklus slobodnog vremena, a ovo je najbolji pristup u ime zdravlja i dobrobiti. Ako je to slučaj, ne postoji logičan razlog za odlazak PCT-a, a garantujemo da će oni koji ga implementiraju biti mnogo bolji.
 

 

4. Doziranje sirovi prah Tamoxifen Citrate / Nolvadex

Nolvadex se koristi u mnogim planovima raka dojke. Postoji šest specifičnih planova lečenja karcinoma dojke koji mogu uključivati ​​tretman muškaraca i žena. Bez obzira na specifičan scenario raka dojke, standardne doze Nolvadexa normalno padaju u opsegu od 10-20mg dva puta dnevno. Inicijalna doza od 40 mg dnevno je vrlo uobičajena. Kada je rak dojke eliminisan, nije neuobičajeno da se doza od 10-20 mg dnevno nastavi na neodređeno vrijeme.


U cilju zaštite estrogenih neželjenih efekata tokom upotrebe anaboličkih steroida, često je 10-20 mg dnevno. Ako vam 20mg dnevno ne štiti od ginekomastije, potreban vam je AI. Ako ne možete kontrolisati zadržavanje vode uz ovu dozu, možda ćete morati razmotriti i AI, ali uz zvučnu ishranu koja nije prekomjerna u kalorijama, naročito ugljenim hidratima, treba zadržati zadržavanje vode.


Mnogi sportisti u sportu često neprecizno okrivljuju steroide zbog njihovog ogromnog zadržavanja vode, kada istina dosta vremena jedu više nego što im treba. Prekomerno uzimanje vode, dodavanje aromatizacijom steroida i to će biti gore. Kontrolišite svoju ishranu i kontrolišite estrogen preko SERM-a i većina treba da bude u redu. Ako je potreban AI i u teškim ciklusima i ciklusima takmičenja koje su uobičajeno, kontrola holesterola će postati još važnija.

 

U svrhu PCT-a, standardne doze Nolvadex-a normalno počinju sa 40 mg dnevno. Doza će se normalno zadržavati na 40 mg dnevno tokom nekoliko nedelja, smanjiti na 20 mg dnevno tokom nekoliko nedelja, a zatim završiti sa opcionom nedeljom ili dvoje po 10 mg dnevno. Kako će se vaš ciklus odrediti kada započnete terapiju Nolvadexom. Ako je HCG uključen, to će uticati na vrijeme.


Ako se vaš ciklus završi sa bilo kojim velikim anaboličnim steroidima baze estara, započete ćete Nolvadex 2 nedelje nakon vaše poslednje injekcije.

 

Ako se vaš ciklus završi sa svim anaboličkim steroidima male estre, započnete ćete Nolvadex 3 dana nakon vaše poslednje injekcije.

 

Ako se vaš ciklus zavrsi sa bilo kojim velikim anabolnim steroidima baze estara, započete HCG deset dana nakon vaše poslednje injekcije i započnite Nolvadex nakon završetka terapije HCG.

 

Ako se vaš ciklus završi sa svim malim ester baznim anaboličnim steroidima, započete HCG 3 dana nakon vaše poslednje injekcije i započnite Nolvadex nakon završetka terapije HCG. 

 

5. Upozorenje o tamoxifen citratu / sirovom prahu Nolvadex

Nolvadex je široko dostupan i jedan od najlakših stvari na svetu. U SAD nije klasifikovana kao kontrolisana supstanca; međutim, za pravo vlasništvo će biti potreban recept. Na crnom tržištu gotovo svi dobavljači anaboličkih steroida nosi SERM i falsifikate, dok se čini da su vrlo retki. SERM kao i sa mnogim srodnim predmetima dostupan je i istraživačkim hemijskim laboratorijama (RCL). Ovi RCL su pronašli rupu u zakonu koji im omogućava da zakonito proizvedu i prodaju SERM, AI, Peptide i mnoge druge stvari, sve dok je to samo za istraživanje.


Ovo omogućava svakome da izvrši kupovinu bez recepta i legalno. Međutim, mnogi od ovih RCL-a su vrlo niski. Uobičajeno je da njihovi proizvodi brzo nestanu, da budu nestabilni, au nekim slučajevima, tako da su koncentrirani tako teško doze. Iako postoji puno smeća, na tržištu je dosta dobrih RCL-ova. Malo kopati i lako ćete ga naći.

6. Koji su mogući neželjeni efekti sirovog praha Tamoksifen citrat / Nolvadex?

Postoje mogući neželjeni efekti upotrebe Nolvadex-a, ali ćemo zaključiti da je ovo vrlo dobro podnošenje SERM-a za većinu muškaraca i žena. Međutim, postoje mogući neželjeni efekti, ali su uglavnom veoma retki. Većina muškaraca neće imati prvi problem. Neželjeni efekti Nolvadexa će biti malo češći kod žena, ali čak i tada nisu sve tako česte. Mogući neželjeni efekti upotrebe Nolvadex-a uključuju:


Vaginalna svrab, krvarenje, pražnjenje ili nelagodnost

Hot Flashes

Uznemiren stomak

Glavobolje

Navedeni su najčešći neželjeni efekti Nolvadex-a. Drugi mogući neželjeni efekti Nolvadexa, iako manje obični nego što je gore navedeno, uključuju:


Rash

Smanjen broj belih krvnih ćelija

Promene endometrijuma

Povećani nivoi triglicerida

Plućne embolije


Kada su u pitanju neželjeni efekti Nolvadex-a koji je stvarno sve to ima. Nedvosmisleno, neki od tih efekata ne čuju sve što je prijatno, ali opet, većina neželjenih efekata Nolvadex-a je prilično retka. Kao konačna napomena, žene koje su trudne ili koje mogu zatrudnjeti ne bi trebalo iz bilo kog razloga uzimati Nolvadex. Takva upotreba potencijalno može biti veoma štetna za dijete u razvoju.
 

7. Kupiti Tamoxifen Citrate / Nolvadex Surov prah za pčele SZOB

  Posetite našu on-line apoteku i popunite redosled sirovina Ropivacaine HCL.

Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.
Hot Tags: 54965-24-1, Tamoksifen Citrat, Nolvadex sirovi prah, Nolvadex, koriste Nolvadex, dozu Nolvadexa, upozoravaju na Nolvadex, neželjene efekte Nolvadexa, kupuju Nolvadexov sirovi prah, ciklus Nolvadex, efekti Nolvadexa, kupuju Tamoksifen Citrate sirove prašak, kupiti Tamoxifen Citrate raw, kupiti Tamoxifen Citrate prah, kupiti Tamoksifen Citrate sirovi, Tamoksifen Citrate sirovi prah, kupiti Tamoxifen Citrate sirovi, kupiti Tamoksifen Citrat prah,
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: