Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Tamoxifen citrat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1

Tamoxifen citrat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1

Naziv proizvoda: Tamoksifen citrat Hemijski naziv: (z) -2- [4- (1,2-difenil-1-butenil) fenoksil] -n, n-dimetil-etanamin-citrat; 2- {4 - [(1E) -1,2-difenilbut-1-en-1-il] fenoksi} -N, 1-p-beta-dimethylaminoethoxyphenyl-trans- N-dimetil-etanamin ...

Opis Tamoxifen Citrate (Nolvadex) CAS: 54965-24-1:

Tamoxifen citrat je selektivni modulator za receptore estrogena (SERM) koji je 1961. godine osnovao ICI sada poznat pod nazivom AstraZenaca. Na tržištu postoje brojni brendovi uključujući generičke oblike Tamoxifen Citrate, ali Nolvadex je najpoznatiji. Često se naziva anti-estrogen, Tamoxifen citrat je zapravo i antagonista i agonista. To znači da će djelovati kao anti-estrogen u određenim oblastima tijela dok deluje kao estrogen u drugim područjima.

MTamoxifen Citrat, Nolvadex, CAS: 54965-24-1

Tamoxifen citrat se već desetljećima koristi medicinski i bio je veoma uspešan u lečenju karcinoma dojke, posebno raka dojke koji odgovara hormonu. To je takođe lek koji koriste mnogi anabolički korisnici steroida, ali to nije steroid. Ovo su korisnici steroida koji će ponekad koristiti tokom upotrebe steroida kako bi pomogli u vezi sa neželjenim efektima koji su povezani sa estrogenim steroidima. Međutim, najčešće se koristi tokom post-ciklične terapije (PCT). PCT je period od 3-6 sedmica nakon upotrebe steroida koji se primjenjuje kako bi se pomoglo proizvodnji prirodnog testosterona koji je potisnut tokom upotrebe anaboličkih steroida.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Vruće tagovi: Clomiphene Citrate

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Hot Tags: Tamoxifen Citrate 54965-24-1 proizvođač, dobavljač, tvornica, kupiti, prašinu visoke čistoće, fitnes
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: