Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Testosteron CAS: 58-22-0

Testosteron CAS: 58-22-0

Shenzhen OK Biotech Technology Co., .Ltd je profesionalni testosteron 58-22-0 proizvođača i dobavljača s tvornicom, dobrodosli na kupovinu nivoa testosterona, testosteron booster, testosteron injekcije, testosteron suplemenata, testosteron neželjeni efekti proizvodi od nas. Ime proizvoda:...

Opis O testosteronu CAS: 58-22-0:

Testosteron pripada klasi hormona poznatih kao androgeni; zapravo ovo je primarni androgeni hormon. Veoma snažan hormon sama po sebi, testosteron je u velikoj mjeri odgovoran za razvoj testisusa i prostate, kao i za razvoj mišićnog tkiva, gustine kostiju i jačine. Pored ovih osnovnih funkcija, testosteron je po velikom imperativu za naše opšte zdravlje i blagostanje; nizak nivo testosterona ne može negativno uticati na mišićnu i koštanu snagu, ali može negativno uticati na naše stanje uma.

Dok je član androgene klase steroidnih hormona, testosteron je takođe visoko anaboličan. Kao i androgeni i anabolički, kao i svi steroidni hormoni, testosteron se dobija od holesterola i uglavnom je regulisan u smislu proizvodnje pomoću luteinizirajućih hormona (LH) i folikle stimulirajućih hormona (FSH). Regulisani od strane LH i FSH, kako bi se ovi hormoni oslobodili, hipofizna žlezda mora prvo biti stimulisana da bi se postigla ova svrha; Kada jednom postignemo i LH i FSH se oslobađaju, testikularna stimulacija se postiže i time izaziva proizvodnju testosterona. Kao što možete lako da vidite, koliko je važno kao i testisi u proizvodnji testosterona, hipofiza je jednako važna; bez adekvatne funkcije hipofize ne može se pojaviti proizvodnja prirodnog testosterona.

Testosteron, CAS: 58-22-0

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Hot Tags: Testosteronski sirovi prah 58-22-0, nivo testosterona, testosteronski dodatak, injekcije testosterona, dodatci testosterona, proizvođač testosterona u prahu, dobavljač, tvornica, kupovina, testni ciklus, fitnes, bodybuilding, steroidni sirovi prah, testna baza
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e