Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Testosteron dekanoat u prahu (5721-91-5)

Testosteron dekanoat u prahu, testosteron dekanoat sirovi prah, kupiti testosteron dekanoat u prahu, sirovi testosteronski dekanoat u prahu, testosteron dekanoat prah za prodaju, testosteron dekanoat prašak dodatak,


1. Šta je Testosteron Raw Testosteron dekanoatni prah ?


Testosteronski dekanoat (BAN) je androgeni i anabolički steroid i testosteronski ester. Ona je ili je bila komponenta Sustanona, zajedno sa testosteron propionatom, testosteron fenilpropionatom i testosteron izokaproatom. Testosteron dekanoat je istražen kao potencijalni injekcioni muški kontracepcioner sa dugotrajnim dejstvom.


Testosteronske dekanatne injekcije se često preporučuju kao deo terapije zamene testosterona. Koristi se za muškarce kojima se dijagnostikuje hipogonadizam koji utiče na kvalitet života. Bodibilderi i sportisti takođe koriste steroidne injekcije za poboljšanje mišića, snage mišića i izdržljivosti.


Ako ste u potrazi za izgradnjom mišića i sagorevanjem masnoće, istovremeno poboljšavajući svoju energiju, vašu vožnju, vaš oporavak, pa čak i svoju muževnost, onda ono što stvarno trebate jeste testosteron. Testosteron je muški seksualni hormon i odgovoran je za pokretanje brojnih 'sekundarnih seksualnih karakteristika' kod muškaraca, koji uključuju slične tjelesne kose, dlake lica, dubljeg glasa, jaču čeljusti i lice, itd.


U osnovi, dekanoat je 'ester'. Ester je organsko jedinjenje koje pomaže u farmakokinetici bilo kojeg jedinjenja. Drugim rečima, to pomaže da nosi lek preko tela i to će uticati na način na koji reaguje u sistemu. Najprije, ester će imati utjecaj na poluvreme supstance i koliko dugo morate čekati prije vašeg sledećeg ubrizgavanja.


U slučaju testosteron dekanoata, polu-život je oko 7 dana. To znači da ćete morati da ubrizgate svakih sedam dana. To mu daje duži poluživot od mnogih drugih steroida, kao što je enantat.


Testosteron dekanoat je proizvod proizveden u Kini, poznat je i kao Neotest 250, koji je brend estarskog jedinjenja koji uglavnom koriste veterinari. U većini slučajeva, potrošači će je naći u drugim jedinjenjima kao što su Sustanon i Omnadren. Injekcije testosterona ne samo da su klasifikovane kao supstancije kontrolisane u skladu sa njihovim potencijalom zloupotrebe i zloupotrebe, ali kada se koristi proizvod za jedno, kada je dizajniran za nešto drugo, može doći do neočekivanih neželjenih efekata i neželjenih reakcija.
 

2. Kako funkcioniše sirovi testosteronski dekanoatni prah ?


Testosteron dekanoat je jedan od oblika u koji testosteron dolazi. Testosteron je hormon koji vam daje svoje muške osobine, karakteristike i osobine ponašanja. Ovaj hormon je ono što te čini čovekom. Ako želite graditi mišiće, spaliti masti, povećati energiju, izdržljivost ili snagu, povećati svoj seksualni pogon itd., Sve što vam je potrebno je više testosterona.


Nije baš iznenađujuće što bodibilderi pokušavaju da povećaju nivo testosterona kroz različite načine koji uključuju promene u načinu života, ishranu, dodatke testosterona i čak injekcije testosterona ili snimanja. Uzimanje testosterona je vrlo moćan i direktan način da izazove dodatni razvoj mišića, gubitak masti i energiju . Ali ono što je ključno za razumevanje jeste da testosteron može doći u različitim oblicima, a tip koji koristite imaće veliki utjecaj na vaš ukupan uspeh.


Što se tiče bodybuildinga, testosteron može učiniti divan posao povećanja veličine i snage mišića. On se vezuje za andorgen receptor na mišićnom tkivu koji stimuliše rast i oporavak u procesu. Nije ni čudo što je testosteron najtraženiji dodatak u krugovima bodibildinga.


Mnogi bodybuilers pokušavaju da iskoriste poboljšane nivoe testosterona uz pomoć testosterona ili injekcija. Izgleda da su privlačna opcija, jer obezbeđuju skoro neposredno povećanje nivoa testosterona. Ali postoje neke bolje, sigurnije i efikasnije opcije.


Poluvrijeme testosteron dekanoata je oko 7 dana. Ono što znači je da će se jednom ubrizgati, da će ostati u tijelu 7 dana, a nakon te sedam dana će vam trebati još jedna injekcija. Testosteronski dekanoat ima duži poluživot u odnosu na druge oblike testosterona kao što je testosteron enanthat.

3. Kako koristiti prah testosterona dekanoata?


Testosteronski dekanoat obično dolazi u obliku injekcionog hormona koji se vezuje za dug i veliki dekanoatni estar.


Rezultati ciklusa testosteron enantata su efikasni i takvi su i oni za T dekanoat, ali pre nego što ih uzmete, postoje nekoliko stvari koje treba imati u vidu. Kako su testosteronske dekanoatske kritike istakle, to je teško naći jer više ne postoji distribuirano kao solitarno estarsko jedinjenje.


Za razliku od drugih pojačavača testosterona, dekanoat se sporo deluje i potrebno je malo vremena za oslobađanje hormona.


Poluvrijeme testosteron dekanoata je oko 7 dana. Ono što znači je da će se jednom ubrizgati, da će ostati u tijelu 7 dana, a nakon te sedam dana će vam trebati još jedna injekcija. Testosteron dekanoat ima duži polu-život kao i kod drugih oblika testosterona kao što je testosteron enanthat.


Testosteron-dekanoat je jedan od najpopularnijih testosterona na tržištu zbog toga što je imperativni dio mešavine Sustanon-250. Međutim, čisti testosteron-dekanoat se rijetko nalazi samo kao jedan ester zasnovan na testosteronu, osim pod nazivom Neotest 250. Sve dok Neotest 250 ne udari na tržište, osim ako ste kupili svoj vlastiti dekanoatni prah i napravili sopstveni testosteron-dekanoat, ne biste ga mogli naći.
 

4. Doziranje o prahu testosteron dekanoata


Samo zato što je to početni ciklus ne znači da je slab. 250 mg nedeljno ciklus i doza stvarno funkcioniše za mnogo muškaraca, tako da je ovo zaista tamo gde treba da započnete. Ova doza ciklusa enantat ciklusa testosterona je dovoljna da bi vaše telo počelo tako da govori, a 6 nedelja bi trebalo da bude više od dovoljno je vremena da se vaše tijelo prilagodi. U tom trenutku bolje vam je samo ciklus decanoat solo testosterona, tako da nećete imati problema da shvatite ako postoji problem.


Za napredni dekanoatni ciklus možete uzimati 500 mg u trajanju od 8 do 12 nedelja. Ovo je i standardna dužina ciklusa za većinu drugih ojačivača T, i ako zajedno sa solidnim treningom i zdravo ishrani postignu izvanredne rezultate. Međutim, postoje ljubitelji fitnesa koji uzmite više od toga jer traže više u pogledu poboljšanja u performansama.


Ako se računate među njima, povećajte doziranje na 750 mg i primetićete poboljšanja u pogledu vaših fizičkih performansi. Druga je uzeti još malo i uzimajte čak 1000 mg nedeljno. Veća doza je praćena i povećanjem dužine ciklusa od 8 do 12 ili 16 nedelja.

5. Upozorenje o suvom testosteronu dekanoatnom prahu


U svakom slučaju, neželjeni efekti testosterona-dekanoata u velikoj mjeri spadaju u ono što možemo u potpunosti nazvati mogućim neželjenim efektima, a to znači da oni na neki način nisu zagarantovani. Osim toga, svaki od mogućih neželjenih efekata testosterona-dekanoata se može 100% izbjeći kada suplement uzima zdrav zdrav odraslog muškarca; ovo znači da nemate visok krvni pritisak ili holesterol ili bilo koji problem prostate.


Koji su neželjeni efekti testosterona-dekanoata? Jedan od većina muškaraca koji brinu o velikom broju slučajeva je ginekomastija ili povećanje muške dojke, a to je zbog viška estrogena koji je uzrokovan ovim steroidima koji aromatizuju prirodu. Kako se nivoi estrogena povećavaju, hormon se vezuje za receptore i promoviše rast tkiva dojke, a to može biti razarajuće za bilo kog čovjeka.


U cilju borbe protiv ovog efekta, vaša konačna zaštita će doći u obliku Aromatase inhibitora (AI) kao što su Anastrozol (Arimidex) ili Letrozol (Femara). AI aktivno inhibira aromatazni proces od nastanka i čak smanjuje ukupni nivo tjelesnog estrogena u organizmu; ništa vas neće zaštititi od ginekomastije kao što je AI.


Zatim postoji garantovani neželjeni efekat upotrebe testosterona-dekanoata, a to je prirodna supresija testosterona. Većina svih anaboličkih steroida suzbija našu prirodnu proizvodnju testosterona, i kao rezultat naša testis atrofija. Oni ne nestaju, ali će izgubiti neku svoju punoću.
Naravno, dok se dopunjujete sa egzogenim testosteronom, ne postoji rizik od upada u stanje niskog testosterona; Međutim, vaši nivoi će i dalje biti potisnuti kada se upotreba prekine. Naravno, nakon što su sva egzogena steroidna jedinjenja očistila vaš sistem, vaši testisi će se vratiti u njihovu normalnu veličinu pošto će proizvodnja prirodnog testosterona ponovo početi.


Ovaj oporavak se neće dogoditi preko noći, a plan post-ciklusa (PCT) se često savetuje kako bi se stimulisala proizvodnja. Plan PCT-a neće promovisati potpuno oporavak, ali će vam obezbediti dovoljno testosterona da funkcioniše kako treba, dok se nivoi nastavljaju prirodno povećavati.


Mora se primetiti; uzimanje testosterona pod pretpostavkom da niste patili od niskog testosterona pre dodatka i niste ozbiljno oštećili vašu HPTA prilikom suplementacije nepravilnim postupkom suplementacije.


Pre nego što uzmete testosteron dekanoat, obavestite svog doktora:

Ako imate alergiju na testosteron ili bilo koji drugi deo ovog lijeka.


Ako ste alergični na bilo koji lek kao što je ovaj, bilo koji drugi lek, hrana ili druge supstance. Obavestite svog doktora o alergiji i kakvim znacima imate, kao osip; košnice; svrab; kratak dah; piskanje; kašalj; otok lica, usana, jezika ili grla; ili bilo koji drugi znak.

Ako ste muškarac i imate rak dojke ili prostate.


Ako imate bilo koji od ovih zdravstvenih problema: bolesti srca, bolesti bubrega ili bolesti jetre.

Ako ste žena. Ovaj lek nije odobren za upotrebu kod žena. Ako ste žena koja koristi injekciju undekanoata testosterona, razgovarajte sa svojim lekarom ako ste trudni, planirajte zatrudnjavanje ili dojite.


Ovo nije spisak svih lekova ili zdravstvenih problema koji se odnose na ovaj lek.

Obavestite svog lekara i farmaceuta o svim vašim lekovima (recept ili OTC, prirodnim proizvodima, vitaminima) i zdravstvenim problemima. Morate provjeriti kako biste bili sigurni da ćete uzimati testosteron undecanoate injekciju sa svim vašim drogama i zdravstvenim problemima. Nemojte započinjati, zaustavljati ili menjati doze bilo kojeg lijeka bez provere kod svog doktora.


Koristite ovaj lek prema naređenju vašeg lekara. Pročitajte sve informacije koje ste dobili. Pratite sve upute pažljivo.


Ovaj lek može uticati na određene laboratorijske testove. Recite svim vašim zdravstvenim radnicima i laboratorijskim radnicima da uzimate injekciju undekanoata testosterona.


Ako uzimate varfarin, razgovarajte sa svojim lekarom. Možda ćete morati da provjerite da li je krv rada pažljivo provjerena dok je uzimate sa ovim lijekom.

Operite ruke pre i nakon upotrebe.


Dati je kao udarac u mišić.

Vaš doktor će dati testosteron undekanoatnu injekciju.
 

6. Šta je mogući neželjeni efekat u prahu testosterona dekanoata ?


Testosteronski dekanoat može definitivno pomoći da dobijete mišić i snagu, ali to dolazi po ceni. Neželjeni efekti mogu biti prilično ozbiljni. Jedna od najvećih komplikacija koje se mogu pojaviti kao rezultat njegove upotrebe uključuju povećanje nivoa estrogena. Visok nivo estrogena može dovesti do ginekomastije i zadržavanja vode u telu. To dalje može stvoriti probleme kao što su visoki pritisak itd.


Još jedan problem je u tome što može potisnuti proizvodnju prirodnog testosterona u vašem telu. To može učiniti da vaš mozak veruje da u telesu ima više nego dovoljno testosterona i da vam više nije potrebno da se testosteron ugasi. Ovo može stvoriti probleme kada završite sa svojim ciklusom testosterona. Neki od drugih neželjenih efekata uključuju teške akne, mužjaci u obliku muke, nesanicu, znojenje itd.


Svi lekovi mogu uzrokovati neželjene efekte. Međutim, mnogi ljudi nemaju neželjene efekte ili imaju samo manji neželjeni efekat. Pozovite svog doktora ili dobijete medicinsku pomoć ukoliko vam bilo koji od ovih neželjenih efekata ili bilo koji drugi neželjeni efekat uznemirava ili ne odete:

 

Glavobolja.

Pimples (akne).

Loose stolice (dijareja).

Emocionalni usponi i padovi.

Promena seksualnog interesa.

Promena seksualne sposobnosti.

Osećaj umoran ili slab.

Ne mogu spavati.

Iritacija kod upotrebe injekcije unsteroata testosterona.

Bol u kome je pucao.

7. Kupi testosteronski dekanoatni prah za sZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina Testosterone Decanoate.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.

 I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: