Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Testosteron enantat CAS: 315-37-7

Testosteron enantat CAS: 315-37-7

Testosteron enanthat je prvi put uveden 1952. godine. Primijenjen putem intramuskularne injekcije, to je najčešće korištena forma testosterona u terapiji zamjene androgena. Ako ste zainteresovani za sirovi prah testosterona enanthate, molimo Vas da nas kontaktirate.

Opis Testosteron Enanthate Powder, CAS 315-37-7:

Testosteron Enanthate je jedan od najstarijih i možda najčešće korišćenih anaboličkih steroida svih vremena. Testosteron enanthat je forma spora za sporo dejstvo hormona testosterona i biće prvi oblik velikog / dugog estera testosterona koji se koristi. Sintetički testosteron bi se razvio tek 30-tih godina prošlog vijeka.

Testosteron Enanthate je takođe izuzetno popularan u krugovima za poboljšanje performansi. Ovo je jedan od najpovoljnijih anaboličkih steroida na tržištu, vrlo je prilagodljiv, dobro je tolerisati većina svih odraslih muškaraca i njeno snabdevanje je preko krova.

Testosteron enanthat bi postao dominantni oblik testosterona u medicinskom polju i testosteron Cypionate bi se pridružio nekoliko godina kasnije. Pored toga, razlika u testosteron enantatu i testosteronu Cypionate je u velikoj mjeri nepogodna .

Aplikacije:

Prvobitno je razvijen kako bi sprečio i tretirao gubitak mišića, kao i osteoporozu. Međutim, sportisti danas koriste ostarin kao poboljšavajući performanse kako bi im pružili prednost nad konkurencijom. Pošto to neće izazvati probleme virilizacije kod žena, ostarina mogu koristiti i žene i muškarci

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: