Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Testosteronski isokaproatni prah (15262-86-9)

Testosteron isocaproate prašak, testosteron isocaproate sirovi prah, kupiti testosteron isocaproate prašak, sirovi testosteron isocaproate prašak, testosteron isocaproate prašak za prodaju, testosteron isocaproate prašak supplie,


1. Šta je testosteron izokaproat prašak ?


Testosteron Isocaproate se ne nalazi pojedinačno, već se nalazi u nekim drugim lekovima kao što su Sustanon 250 i Omnadren, koje su lako dostupne na tržištu. Testosteron Isocaproate je donekle jednak testosteronu Caproate, ali sa nekoliko izuzetaka. Ima isti broj hidrogena, ugljenika, kiseonika i iste molekulske mase, ali njegov aktivni vijek je jedan dan više u poređenju sa testosteronskim kaproatom. Testosteron Isocaproate je ograničen masnom kiselinom ili estrom koji uzrokuje kašnjenje u oslobađanju u organizmu. Kao što je ranije rečeno, ima aktivniji život što znači da će ostati u tijelu duži vremenski period i stoga ga dobiti u obliku injekcije jednom ili dva puta nedeljno u dovoljno.


Testosteron Isocaproate će pomoći u povećanju telesne težine i takođe će pomoći u dobijanju snage. Takođe pomaže u gubitku masti u telu i daje povećanje libida, crvenih krvnih zrnaca, izdržljivosti i brzog oporavka nakon velikog treninga. Kako je ranije rečeno, vrlo je teško naći na tržištu u najčistijoj formi, ali je njen sirovi prah dostupan na tržištu u obliku testosterona Cypionate i testosterona enanthata. Testosteron Isocaproate je koristan u povećanju sinteze proteina u telu, smanjenju kortizola, povećanju sposobnosti oporavka, naročito nakon velikih treninga, povećavajući snagu i pomaže osobi da dobije više mase. Takođe je vrlo efikasan kako u ciklusu sečenja, tako iu ciklusu opterećenja. Ali, pošto je to povezano sa familijom androgena, imaće i aromatizirajuće osobine. Pored ovih prednosti, ima i sve druge pogodnosti povezane sa njim, koje su takođe povezane sa bilo kojim drugim testosteronom.

2. Kako proizvodi prašak testosteron izokaproat ?


Isocaproat testosterona je vrsta sintetičkog testosterona koji je vezan za ester izokaproata. Ovo određuje kako se testosteron isporučuje i kako putuje kroz telo. Kao što ste možda već pretpostavili, testosteron kaporoat je povezan sa estrom kaporoata.


Dakle, veliko pitanje: da li ti oblici testosterona rade za izgradnju mišića?

Odgovor je da ... i ne. Za one koji su malo upoznati sa steroidima i injekcijama testosterona, dovoljno je reći da ovaj oblik testosterona dolazi sa svim uobičajenim predrasudama i protivnicima. To znači da će vam pomoći da izgradite više mišića da, ali će se pojaviti i niz neželjenih efekata.


Ovi neželjeni efekti uključuju:

Akne

Razdražljivost / promene raspoloženja

Impotencija

Gubitak kose

Smanjena prirodna proizvodnja testosterona

Ginekomastija

I drugi

Uzimanje testosterona uzrokuje brojne neželjene efekte kada je prevazilazio normalne nivoe - samo razmislite o pubertetu radi dokazivanja!


Još gore je to što kada se testosteron povećava na neprirodan način, tijelo reaguje zatvaranjem prirodne endogene proizvodnje. To znači da možete na kraju trajno zahtijevati TRT samo da održavate redovne nivoe. I zato je uvijek mnogo sigurnije koristiti proizvode kao što su Testo Max iz Crazy Bulk-a.

 

Crazy Bulk je internacionalni brend koji je poznat po visokokvalitetnim dodacima za bodybuilding koji imitiraju steroide bez ikakvih štetnih neželjenih efekata. Raspon od 100% legalni steroidi je ogroman udarac kod bodibildera i može vam pomoći da povećate ili smanjite mišiće bez neželjenih efekata.

3. Kako koristiti Sirovi testosteron izokaproatni prah ?


Testosteron Isocaproate je lek koji se koristi za lečenje nedostatka mužjkog hormona, problema sa sekretom hormona i drugim uslovima.

Kompletna lista upotreba i indikacija za Testosteron Propionat / Testosteron Isocaproate je sledeća:

· Muški hormonski nedostatak

· Problemi sa sekretom hormona

· Testosteron propionat / testosteron Isocaproate se takođe može koristiti za svrhe koje nisu ovde navedene.

4. Doziranje o prahu testa isocaproate sirovog testosterona


Parenteralna upotreba.

Za duboku i / m injekciju.

60 mg testosterona isocaproate sirovi prah

.Adults (> 15 godina):

-Prikazana doza: 1ml svake tri nedelje.

- Transseksualci od žene do muškaraca: 1 ml svake dve do četiri nedelje, u zavisnosti od centra specijalista.

.Dijete (<15 godina):="" nije="">

5. Upozorenje o ispitivanju praška testosterona isocaproate


Uzmite hitnu medicinsku pomoć ako imate bilo kakve znake alergijske reakcije na isokaproat testosterona: košnice; teško disanje; oticanje lica, usana, jezika ili grla.


Pozovite svog doktora odmah ako imate:

mučnina ili povraćanje;

promene boje kože;


povećana ili tekuća montaža penisa;

impotencija, problemi ejakulacije, smanjena količina semena, smanjenje veličine testisa;

bolno ili teško uriniranje;

kratak dah (čak i sa blagim naporom);

bol ili pritisak u grudima, bol se širi na vilicu ili rame;

oticanje u stopalima ili nogama, brzo povećanje telesne težine;

znaci krvnog ugruška u plućima - bol u grudima, iznenadni kašalj, piskanje, brzo disanje, kašalj krv;

znakovi krvnog ugruška u vašoj nozi - bol, otok, toplina ili crvenilo u jednoj ili obe noge;

visok nivo kalcijuma u krvi - bol u stomaku, zaprtje, povećana žeđ ili uriniranje, bol ili slabost mišića, bolovi u zglobovima, konfuzija i osećaj umorni ili nemirni; ili

problemi sa jetrom - bol u stomaku, svrab, gubitak apetita, tamni urin, stolice od glinenih boja, žutica (žutoći kože ili očiju).

 

Žene koje primaju testosteron mogu razviti muške karakteristike, koje mogu biti nepovratne ako se tretman nastavi. Pozovite svog doktora odmah ako uočite bilo koji od ovih znakova viška testosterona:

akne;

promene u menstruacijskim periodima;

rast dlake kod muškaraca (kao na bradi ili grudima);

hrapav ili produbljen glas; ili

uvećan klitoris.


Uobičajeni neželjeni efekti testosterona (kod muškaraca ili žena) mogu uključivati:

otok dojki;

glavobolja, anksioznost;

povećan rast dlaka lica ili tela, ćelavost muškarca-obraza;

povećan ili smanjen interes za seks;

utrnulost ili osećaj; ili

bol ili otok gde je injektiran lek.


Ovo nije potpuna lista neželjenih efekata, a drugi se mogu pojaviti. Pozovite svog lekara za lekarski savet o neželjenim efektima. Možete prijaviti neželjene efekte FDA na 1-800-FDA-1088.

6. Koji su mogući neželjeni efekti praha testosterona izokaproata ?


Testosteron Isocaproate je aktivna komponenta snažnih steroida kao što su Omnadren i Sustanon-250. Ima umjereno dugo polu-život, što znači da ostaje aktivno u organizmu i ne treba ga svakodnevno injektirati. Uz Testosteron Isocaproate korisnik može dobiti mišićnu masu, snagu i težinu pored povećane izdržljivosti i pogona za veći trening. Ovaj steroid poboljšava performanse i daje mužnu mišićnu masu dok spaljuje masti.

 

Ozbiljan neželjeni efekat testosterona Isocaproate kod mužjaka jeste to što uzrokuje da telo zaustavi prirodnu proizvodnju testosterona u telu. Testosteroni su muški polni hormoni proizvedeni prirodno u telu. Kada telo dobije testosterone iz drugih izvora, usporava sopstvenu proizvodnju. Ako korisnik nastavi sa vanjskim unosom, tijelo može prekinuti proizvodnju testosterona prirodno zajedno.

 

Aromatizacija je još jedan neželjeni efekat testosterona Isocaproate. Aromatizacija se javlja kada se testosteron pretvara u estrogene. Ovi estrogeni su ženski seksualni hormon koji se vezuju sa tkivima dojke i tamo se deponuju, što prouzrokuje proširenje dojki kod muškaraca. Zadržavanje vode je još jedan problem koji se javlja kod steroida. Kada se tečnosti sakupljaju ispod kože, mišići više ne izgledaju podrivani. Iz ovih razloga se često preporučuje upotreba Aromatase inhibitora (AI); AI će inhibirati aromatazni proces koji uzrokuje konverziju testosterona u estrogen i čak će smanjiti nivoe estrogena u organizmu. Uz upotrebu AI, nema razloga da ginekomastija i zadržavanje vode budu problem.

 

Višak testosteron-izokaproata može biti štetan za kožu i kosu. Testosteron-izokaproat može izazvati akne kod izuzetno osjetljivih osoba ako postoji velika količina Dihydrotestosterone (DHT) zahvaljujući konverziji, ali obično uzima značajnu osjetljivu i osjetljivu kožu. Ukoliko dođe do akni, najčešće se nalazi na ramenima, leđima i grudima. Gubitak kose je još jedan mogući neželjeni efekat testosterona-Isocaproate, ali je izuzetno retko. Jedini steroidi koji mogu zaista promovisati gubitak kose su jos jednom jedinjenja DHT, ali ovde se može dogoditi konverzija koja može dovesti do toga da neki muškarci izgube neku kosu. Na sreću, ovo se odnosi samo na muškarce koji su predisponirani na ćelavost muškarca; ako niste predisponirani, nema rizika. Ukoliko ste predisponirani i doživljavate veliki rast DHT-a, upotreba Finasterida vam može pružiti zaštitu.

 

Testosteron-Isocaproate je odličan steroid koji radi na čoveku na individualnom nivou, kao iu kombinaciji sa drugim esterima u steroidima kao što su Sustanon-250 i Omnadren. Ima neželjene neželjene efekte kao što su ginekomastija, zadržavanje vode i inhibicija prirodne proizvodnje testosterona. Testosteron Isocaproate takođe može imati negativan uticaj na kožu i može oštetiti kosu, ali kao što je ranije rečeno, ovo je vrlo malo verovatno kod većine muškaraca. Neželjeni efekti steroida obično ostaju pod kontrolom ako se poštuje ispravna doza, ali sportisti i bodibilderi kako bi dobili brze rezultate često koriste steroide preterano. Ova prekomerna upotreba steroida je površina kada su neželjeni efekti ozbiljni po prirodi. Isocaproate testosterona ostaje aktivna u telu od nedelju do deset dana. Imajući ovo na umu preporučena doza za testosteron Isocaproate je 250 mg / sedmično za početak i do 1000 mg / nedeljno za ozbiljne bodibildere i sportiste.

 

Pored gore navedenog, mora se navesti; Testosteron Isocaproate ne treba koristiti žena jer nosi izuzetno visoku virilizaciju. Dalje, kao i svi anabolički steroidi, ovo jedinjenje ne smeju koristiti djeca. Adolescenti će ozbiljno oštetiti svoj krhki androgeni sistem prilikom dopunjavanja anaboličnim steroidima, a često će ova šteta biti nepovratna. Kada je u pitanju Testosteron Isocaproate, dopunu treba uzeti samo kod zdravih odraslih muškaraca, a to znači da nemate problema sa krvnim pritiskom, holesterolom ili prostatom.

 

Socaporat je 250 mg / sedmično za početak i do 1000 mg / nedeljno za ozbiljne tjelesne graditelje i sportiste.
 

7. Kupite   Testosteron I socabroat u prahu SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina testosterona isocaproate.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.

 Hot Tags: SZOB, ok-biotech.com, testosteron isocaproate, 15262-86-9, testosteron isocaproate prašak, testosteron isocaproate sirovi prah, kupiti testosteron isocaproate prah, sirovi testosteron isocaproate prašak, testosteron isocaproate prašak za prodaju, testosteron isocaproate prašak supplie,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: