Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Testosteron propionat u prahu (57-85-2)

Testosteron propionat u prahu, dobavljači praška za testosteron propionat, testosteron propionat u prahu za prodaju, sirovi testosteron propionat u prahu, kupiti testosteron propionat u prahu Testo p prah

1. Šta je testosteron propionat u prahu ?


Šta je testosteron propionat u prahu? Testosteron propionat u prahu ima specifičan androgeni efekat: stimuliše razvoj i funkciju spoljašnjih genitalija, prostate, seminalnih vezikula i sekundarnih seksualnih karakteristika kod muškaraca (glasa, kose). Učestvuje u formiranju tela ustava i seksualnog ponašanja kod muškaraca, stimuliše libido i potenciju i stimuliše spermatogenezu. Smanjuje proizvodnju luteotropnog i folikle-stimulirajućeg hormona.

 

Testosteron je antagonist ženskog seksualnog hormona & ndash; estrogen, ima antitumorski efekat u tumorima dojke kod žena. Ima anaboličke efekte, što rezultira stimulacijom sinteze proteina, smanjenjem depozicije masti, čuvanjem neophodnih stvari za sintezu proteina, kalijuma, fosfora, sumpora, poboljšanja fiksacije kalcijuma u kostima i povećanja mišićne mase. Uz dovoljnu proteinu u ishrani stimuliše proizvodnju eritropoetina.


2. Kako funkcioniše testosteron propionat u prahu ?  


Profil testosteron-propionat u prahu ima kratko vreme. Ovo je najbrži testosteronski ester. Prema tome, injekcije se obično rade za dan ili svaki dan. Zapravo, ovo je glavni nedostatak u poređenju sa drugim dugotrajnim estrima.

 

Pregledi testosteron-propionat praha otkrivaju da će nakon punkcije odmah osjetiti talas snage, ona je povezana sa povećanim nivoom hormona u tijelu. To jest, kada se lek pojavljuje u tijelu, on se brzo apsorbuje u krvotok, pa se osjeća nakon prve injekcije. Ovo ima i pluse i minuse. Plus je da odmah nakon injekcije osećate rafalnu energiju, a minus je u činjenici da se lek brzo očisti na kratko. Često se morate injektirati (dnevno ili svaki drugi dan).

 

Za većinu sportista lek ne zadržava vodu u tijelu (ili je vrlo mali), tako da ovaj lek (propionat) neće uzrokovati brzu skoku u masnom telesnom tjelesu (npr. 5-6 kg za nekoliko nedelja) u poređenje sa drugim estrima. Međutim, testosteron prajonat prašak rezultira težinom dobijanja u toku propionata su visokokvalitetni u odnosu na druge. Postoje i prednosti i slabosti.

 

Drugi neželjeni efekti testosterona propionatnog praha, u kombinaciji sa ostalim estrima, je da je kupiti testosteron propionat mnogo skuplji. I zato što se lek može koristiti kao u regrutovanju mišićne mase, kao i tokom sagorevanja viška masti, onda nije racionalno primijeniti ga na težinu (jer je to skupa, a injekcije treba obaviti skoro svakodnevno , tako da to nije profitabilno na težini). Dakle, većina sportista više voli druge droge u vezi sa masom, a propionat za višak masti.


3. Kako koristiti sirove estrogenske P ropionate prašume ?


Testosteron propionat u prahu je jednostavno testosteron sa estrom propionata vezan za hemijsku strukturu. Propionat je propionska kiselina, ali kada je vezana za testosteron, poznata je kao estarska veza (ili estarska veza). Propinoinska kiselina vezana je za 17-beta hidroksilnu grupu na strukturi testosterona. Esterifikovani anabolički steroidi su više rastvorljivi u masti i sporo otpuštaju sa mesta injekcije. Glavni razlog za povećanu poluživot i stopu oslobađanja jeste to što jednom, kada testosteron propionat ulazi u krvotok, enzimi rade na razbijanju veze između estra i testosterona, koji uzima različito vrijeme - zavisno od toga koji estar se koristi. Na kraju enzimi uklanjaju estar, a ostalo je čisti testosteron koji je slobodan da radi svoj posao u telu. Samo testosteron bez estera vezan za njega ima poluvrijeme od približno 2 do 4 sata. Kada je estrogen propionata vezan za to, poluživot Testosterona se proteže na oko 4 i po dana.

 

Testosteron promoviše zadržavanje azota u mišiću - što više azota mišić zadržava više proteina koje može da skladišti, a što je veće. Testosteron takođe povećava nivo IGF-1 tijela. Glavna uloga IGF-1 je koordinacija rasta i metabolizma. IGF-I u velikoj meri zavisi od hormona rasta kako bi se dopunila aktivnost koja promoviše rast.

 

Predviđena upotreba testosteron propionatnog praha

Testosteron-propionatni prah bio je veoma upotrebljiv za medicinske tretmane ubrzo nakon puštanja u slobodu 1930-ih. Između ostalog korišćena je i za lečenje muškog deficita antitela (andropusa ili hipogonadizma), lečenje seksualne disfunkcije i liječenje za menopauzu, lečenje hroničnog disfunkcionalnog krvarenja u materiju (menoragija), lečenje endometrioze. Kasnije se testosteron koristi samo za muške pacijente.

 
Praktična upotreba testosteron propionatnog praha

Testosteron propionatni prah je jedan od najpopularnijih anaboličkih steroida i danas - 80 godina nakon pronalaska. U širokoj upotrebi koriste bodibilderi i sportisti u svrhu fizičkog i poboljšanja performansi. Sam testosteron se smatra najprirodnijim i najsigurnijim anaboličnim steroidom čovjek može da koristi. Propionatni ester je predložen za bilo koji prvi korisnik steroida.


4. Doziranje testosteron propionatnog praha


Najčešća doza za testosteron propionat u prahu je:

50 do 100 mg dnevno

50 do 100 mg svaki drugi dan

Svaki treći dan bi trebao biti apsolutni minimum jer je to blizu granice propionatne aktivnosti.


 

5. Upozorenje o testosteronu P ropionat u prahu


Ne primenjujte ovaj lek na penis ili skrotum. Izbegavajte plivanje, kupanje ili tuširanje od 2 do 5 sati nakon primene testosteron propionatnog gela za prah. Pratite uputstva priložena vašem brendu. Izbegavajte da koristite losione, ulja ili druge proizvode na koži na području na kome ćete naneti leš za kožu. Patch se možda ne uklapa pravilno na kožu. Ako vaš lekar preporučuje lokalnu medicinu steroida kao što je hidrokortizon za lečenje iritacije kože uzrokovanu habanjem testosterona propionatne kože, izbegavajte korišćenje mastne forme steroida. Testosteron Propionatni gel može biti zapaljiv. Izbegavajte upotrebu blizu otvorenog plamena i ne pušite dok se gel potpuno ne osuši na koži.

 

Upozorenja predstavljaju mjere predostrožnosti. Kontraindikacije i interakcije i ozbiljni štetni efekti povezani sa uzimanjem lekova. Dijabetičar ili pacijent sa hipertenzijom mora biti upozoren na nekoliko interakcija lijekova. Poznan pacijent sa preosjetljivošću mora biti oprezan u vezi sa reakcijama ili anafilaktičkim šokom. Trebala bi se upozoriti na trudnoću ili dojku o određenim ljekovima. Pacijent sa hepatitisom ili srčani pacijent treba izbegavati nekoliko lekova. Upozorenja za testosteron propionat u prahu su navedene u nastavku.


 

6. Koji su mogući neželjeni efekti testosteron propionatnog praha?

Estrogenski neželjeni efekti testosterona:

Primarni neželjeni efekti testosteronskog propionatnog praha okružuju njegovu sposobnost da se aromatizuju u Estrogen. Sama testosteron poseduje umereni nivo estrogenske aktivnosti - ona ima umereni afinitet da se veže na enzim aromataze (enzim odgovoran za pretvaranje testosterona u estrogen). Zbog toga se očekuje umereni nivo aromatizacije od upotrebe testosterona. Da bi se suprotstavili ovom problemu postoje dva rešenja:

 

Modulatori selektivnih estrogenskih receptora (SERMs) kao što su Tamoxifen citrat (Nolvadex) ili Clomifene (brendovi: Androxal, Clomid i Omifin) obavezuju se za estrogenske receptore - popunjavaju ih i sprečavaju stvarni veziv estrogena.

Inhibitori aromataze (AIs) kao Anastrozol (Arimidex) funkcija inhibiraju aromatazni proces i čak smanjuju nivoe estrogena u telu. Inhibitori Aromatize su mnogo efikasniji od SERM-a.


 

Zadržavanje vode:

Ovaj neželjeni efekat proističe iz povećanih nivoa estrogena i suprotstavljen je inhibitorima aromataze (na primjer Anastrozol - Arimidex).

 

Povećan krvni pritisak:

Ovo je rezultat zadržavanja vode. To se suprotstavlja inhibitorima aromataze.

Ginekomastija (zvijezde Gyno / Bitch):

Ginekomastija je abnormalni razvoj tkiva dojke kod mužjaka. Proširenje tkiva dojke je povezano sa povećanim nivoima estrogena. Ovo se suprotstavlja modulatorima selektivnog estrogenskog receptora ili inhibitorima aromataze.

 

Androgeni Neželjeni efekti testosterona:

Testosteron androgeni neželjeni efekti imaju više veze sa činjenicom da je testosteron pretvoren u jači i snažniji androgen Dihydrotestosterone (DHT) enzimom 5-alfa reduktaze (5AR).

 

Enzim 5-alfa reduktaze je prisutan u velikim količinama u određenim tkivima, kao što su skalp, prostata i koža. Kada se testosteron dostigne ovim tkivima, podvrgava se visokoj stopi smanjenja u svoj snažniji androgeni metabolit DHT. DHT je odgovoran za veću ozbiljnost androgenih neželjenih efekata.

Ispitivanje testosterona propionata u prahu kose

Ovaj neželjeni efekat je u potpunosti zavisan od genetske predispozicije pojedinca. Ako u vašoj porodici nema ćelavih ljudi, to vam neće biti problem. Ako muškost u muškarcima traje u vašim genom, ionako ćete izgubiti kosu, ali dodatak testosterona može ubrzati proces. Ovo se može u određenoj meri suprotstaviti Finasterideom i upotrebom 2% Nizoral (Ketoconazole) šampona.

 

Masna koža:

Masna koža čini kosu sjajnijom. Kod drugih životinja muškarci sa sjajnim krznom su poželjniji / zdraviji izgled.

 

Akne:

Masna koža zauzvrat povećava šanse za zagušivanje por i stvaranje akni. U određenoj mjeri to se može suprotstaviti korištenjem Nizoral 2% šampona, gdje njegov aktivni sastojak Ketoconazole djeluje kao lokalni DHT blokator u koži i skalpu, efikasno smanjuje vjerovatnoću androgena koji izazivaju ćelavost muškaraca, kao i prozore akni uzrokovane povećanjem masna koža. Akne se obično raščišćavaju prekidanjem steroida, ne tako dugo nakon prekida testosteronskog ciklusa.

 

Agresija:

Studije su pokazale jasne asocijacije između testosterona i agresije. Roid bes je tip kontrole impulsa - tendencija preteranog dejstva na događaj koji vam se obično ne bi isključio.

 

Skupljanje testisa:

Kada se spoljni testosteron dopunjava, prirodna proizvodnja testosterona se smanjuje. Testisi prestaju da proizvode testosteron, jer ima dosta toga od vanjskih izvora. Kao rezultat, privremeno se smanjuju. Tokom testosteronskog ciklusa nema mnogo toga što možemo uraditi o atrofiji testisa. Kada se završi upotreba eksternog testosterona, prirodna proizvodnja testosterona se postepeno obnavlja, a testisi se vraćaju u njihovu punu veličinu. Korisnici steroida ubrzavaju oporavak uzimajući Clomiphene citrate (brendovi: Androxal, Clomid i Omifin). HCG (Human chorionic Gonadotropin) takođe se koristi za brzo obnavljanje proizvodnje prirodnog testosterona.

 

Smanjen Libido:

Prilikom dopunjavanja testosteronom, muškarci često primećuju pojačani libido (seksualni pogon). Takođe primećuju smanjenje libida tokom perioda kada se završava suplementacija testosterona i pre nego što se prirodno produžava proizvodnja testosterona (sa klomifen citratom ili HCG).
 

7. Kupiti Testosteron P ropionate Powder f rom SZOB

& rarr;   Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina testosterona propionata.

& rarr;   Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

& rarr; U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

& rarr;   Biće poslat u roku od 12 sati.


I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: