Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Testosteron Sustanon 250 prah

Testosteron Sustanon 250 prah

Testosteron Sustanon 250, testosteron Sustanon 250 prašak, testosteron Sustanon 250 sirovi prah, kupiti testosteron Sustanon 250 prašak, sirovi testosteron Sustanon 250 prašak, testosteron Sustanon 250 prašak za prodaju, testosteron Sustanon 250 prašak dodatak,


1. Šta je sirov testosteron Sustanon 250 prašak?


Sustanon 250 je testosteronska mešavina koja se injektira na bazi ulja koja sadrži četiri različita estra estra:

testosteron propionat (30 mg);

testosteron fenilpropionat (60 mg);

testosteronski isokaproat (60 mg);

testosteronski dekanoat (100 mg).

Sustanon® je dizajniran da obezbedi brzo i produženo oslobađanje testosterona, koji obično zahteva injekcije jednom u 3 do 4 nedelje u kliničkom okruženju. Ovo je poboljšanje od standardnih testosterona kao što su cipionat ili enantat, koji pružaju kraće trajanje aktivnosti. Kao i kod svih testosteronskih proizvoda, Sustanon 250 je veoma jak anabolički lek sa izraženom androgenom aktivnošću. Najčešće se koristi u ciklusima opterećenja, pružajući izvanredne dobitke u snagu i mišićnoj masi. Smanjena verzija Sustanona, koja se zove Sustanon 100, takođe je napravljena u određenim oblastima (vidi: Sustanon 100).
 

2. Kako radi Rust Testosterone Sustanon 250 prah?


Jedan od najpopularnijih steroida na svetu je Sustanon 250. Ovaj lek je jedinjenje testosterona i prvobitno ga proizvodi Organon. Ovaj steroid je moćan androgeni i anabolički hormon. To je jedinjenje koje sadrži četiri različita testosterona na bazi estera i to čini istinski efikasnim.

 

Ljudi koji kupuju Sustanon 250 treba samo da uzmu injekciju jednom u 3-4 nedelje. To je zato što će lijek otpustiti hormon skoro čim se uzme injekcija. Ovaj lek će ostati u sistemu nekoliko sedmica sa stabilnom ili čak paralelnom stopom. Prednost je da ako uzimate Sustanon-250 ne morate uzimati ovaj lek svakog dana ili svakog drugog dana. 

3. Kako koristiti prah testosterona Sustanon 250 prašak ?


Namjera Sustanona 250 je, u cjelini, da obezbedi inicijalno povećanje nivoa testosterona u krvnoj plazmi u roku od 24 - 48 sati nakon primjene. Nakon toga, nivoi krvi trebaju ostati povišeni u periodu od 21 dana kao rezultat većih estera estrogena sadržanih u mešavini [9]. Ideja ovde, kao što je ranije pomenuto, bila je da se Sustanon iskoristi gotovo isključivo u lečenju terapije zamjene testosterona. Ovo treba imati na umu kada je neko spreman za pokretanje ciklusa Sustanon. Prva indikacija da bi Sustanonove karakteristike poluvremena trebalo da daju jeste činjenica da ciklusi Sustanon treba da se rade mnogo duže, kao rezultat, obično 10-14 nedelja. Čak 10 sedmičnih ciklusa Sustanon se smatraju kratkim.

 

Ciklusi Sustanon često uključuju upotrebu samo Sustanona, naročito u slučaju prvog i početnog ciklusa. Kao proizvod testosterona, Sustanon se može i koristi kao osnovno jedinjenje u ciklusu koji sadrži druge proizvode. Ciklusi za početak mogu uključiti i najmanje jedno drugo jedinjenje, obično sa namerom masiranja i jačanja snage i povećanjem opterećenja. Primjer ovde bi bio Sustanon 250 koji se koristi 12 sedmica, a Dianabol (Methandrostenolone) kao sastojak za kickstarting tokom prvih 4-6 sedmica ciklusa. Nandrolon dekanoat (Deca-Duarbolin) se takođe obično kombinuje sa ciklusima Sustanon i teži tome da se kombinuje sa tim zahvaljujući duži poluvremenu, i pogodan je za duži ciklus dužine od 12 sedmica ili duže .

4. Doziranje sirovog testosterona Sustanon 250 praha


Sustanon testosteron se može uzimati u četiri glavne doze; 250mg / sedmično, 500mg / sedmično, 750mg / sedmično ili 1000mg / sedmično.

 

1) 250mg / nedeljno doza

Doziranje od 250 mg nedeljno je vrlo nisko i nema značajnih efekata na sticanje mišića. Doza se obično propisuje ljudima koji pate od niskog nivoa testosterona. Ako imate normalni nivo testosterona i uzimate ovu dozu, nećete primijetiti nikakve vidljive promjene na vašem tijelu.

 

Najveći problem uzimanja ovog nivoa doziranja jeste to što će steroid inhibirati prirodnu proizvodnju testosterona u vašem telu. Međutim, to neće pružiti očekivane prednosti kao i drugi anabolički steroidi.

 

2) 500 mg dnevno

Ovo je minimalna doza tableta Sust 250 koja treba da preduzmete kako biste dobili dobru masu dobijanja rezultata. Nećete trebati koristiti bilo koji dodatni proizvod za kontrolu nivoa estrogena kada uzimate 500 mg nedeljne doze. Ipak, zbog sopstvene sigurnosti, najbolje je ugraditi proizvode za kontrolu estrogena u ovoj dozi.

 

3) 750mg / nedeljno doza

Na ovom nivou doze, vaši rezultati će biti mnogo primjetniji. Međutim, sa poboljšanim rezultatima dolazi povećanje proizvodnje estrogena. Zbog toga je od presudnog značaja da uzimate dodatak za kontrolu proizvodnje estrogena i izbegavate ginekomastiju i zadržavanje vode.

 

4) 1000mg / nedeljno Doziranje

Ova viša doza se ne preporučuje za početnike. U ovoj dozaciji, dobićete masu i postaćete jači mnogo brže. Međutim, verovatnije ćete imati i neželjene efekte steroida. Trebali biste uzimati samo ovu visoku dozu ukoliko ste već neko vreme stvorili bodibiliranje i imali iskustvo koristeći druge anaboličke steroide. Osim toga, trebalo bi da uzmete u obzir da koristite tablete Sustanon sa stekom, a ne samim sobom.

 

Individualna tolerancija vašeg tela trebalo bi da vas informiše o dozi Sustanona. Trebali biste započeti na donjem nivou od 250 mg nedeljno i raditi svoj put. Dok povećavate dozu, obratite pažnju na znake na vašem tijelu. Možete eksperimentisati sa različitim opsegom doze dok ne pronađete najbolju količinu od vas.

 

Dok neki bodybuilderi uzimaju više od 1000mg nedeljno, dokazi pokazuju da svaka veća količina ne dovodi do više koristi. Štaviše, što je veća dozacija Sustanona koju uzimate, veća je verovatnoća da ćete patiti od neželjenih efekata steroida.

5. Upozorenje o sravnom testosteronu Sustanon 250 prahu


Sustanon 250 neće donijeti bilo kakav negativni neželjeni efekat kada se koristi u terapeutskim namjerama kao što je TRT. Međutim, upotreba Sustanon-250 kao steroida donosi negativne neželjene efekte u estrogenskim i androgenim.

 

Jedan od estrogenskih neželjenih efekata Sustanon 250 je ginekomastija. Ginekomastija je povećanje dojke usled porasta estrogenih hormona. Da biste izbegli ovaj neželjeni efekat, možda ćete želeti da koristite dodatak protiv estrogena ili inhibitor aromataze kao što su Gynectrol i Arimidex.

 

Za androgene neželjene efekte, akni i gubitak kose mogu se pojaviti u korištenju Sustanon-250. Takođe može izazvati virilizaciju kod žena. Ipak, ne preporučuje se ženama da koriste Sustanon 250. Žene mogu patiti od niskog testosterona, ali se mogu lečiti drugim dodatcima.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti u prahu testosterona Sustanon 250 ?


Potencijalni Sustanon neželjeni efekti uključuju sve one koji su tipični za sam Testosteron, pošto je Sustanon direktan testosteronski proizvod.

 

Prva oblast zabrinutosti su estrogenski neželjeni efekti zbog prirode testosterona koji je aromatizovan anabolički steroid. Izražava afinitet za enzim aromataze, koji je odgovoran za aromatizaciju (ili konverziju) testosterona u estrogen. Estrogenski neželjeni efekti uključuju zadržavanje vode i nadimanje, povišenje krvnog pritiska (kao rezultat zadržavanja vode), povećano zadržavanje / povećanje masti i ginekomastija. To su sve dozne i osetljivost zavisne, naravno, a veće doze Sustanona će povećati učestalost i težinu ovih Sustanonskih neželjenih efekata. Da bi ublažili ove neželjene efekte Sustanon, neophodno je koristiti inhibitor aromataze i / ili blokator estrogena, kao što je SERM kao što je Nolvadex (Tamoxifen Citrate). Potrebno je istražiti dalje razlike između inhibitora aromataze (AI) i SERM (modulatora receptora selektivnog estrogena) kako bi se u potpunosti razumeli razlike.


Androgeni neželjeni efekti takođe predstavljaju zabrinutost, jer se testosteron lako smanjuje u dihidrotestosteron (DHT) u različitim tkivima širom tela. Ovo stvara ukupni porast atrofičnih neželjenih efekata, jer je DHT mnogo jači androgen od samog testosterona. Iako sam testosteron poseduje umerenu androgenu snagu, problem leži u DHT-u, što je mnogo moćniji androgen. Androgeni neželjeni efekti uključuju: povećanu sekiru sebuma (mastna koža), povećana borba akni (povezana sa povećanom sekretom sebuma), rast telesnog i lica lica i povećan rizik od pokretanja muškog uzorka (MPB) kod osoba koje poseduju genetsku osobinu neophodno za uslov da se manifestuje. Ovi neželjeni efekti Sustanona mogu se ublažiti primenom inhibitora 5-alfa reduktaze i lokalnih DHT antagonista, kao što je Nizoral.


Neželjena dejstva virilizacije (masculinizaciju) predstavljaju veliki problem sa jakim androgenom kao što je testosteron [5], i zato se ne preporučuje za upotrebu kod slučajnih ženskih korisnika. Virilizacija uključuje neželjene efekte kao što su rast tela i lica, rastući glas, klitoralna enlanrgement i menstrualne nepravilnosti.

 

Hepatotoksičnost i problemi sa jetrom nisu zabrinjavajuća upotreba Sustanona 250 ili bilo kojih injekcija testosterona [6].

 

Testosteron ima dokazane negativne efekte na kardiovaskularni sistem, naročito na negativnu promenu profila holesterola. Samo korištenje testosterona promoviše nizak do umeren pad HDL-a ('dobar' holesterol) [7], ali studije su pokazale još lošije promjene kada se kombinuje sa upotrebom inhibitora aromataze, uzrokujući dodatno povećanje LDL-a ('loš' holesterol ) i još veće smanjenje HDL-a [8].

 

Kao anabolički steroid, testosteron će pokrenuti poremećaj, suzbijanje i zaustavljanje endogene proizvodnje testosterona, posebno u dozama bodibildinga.
 

7. Kupi testosteron Sustanon 250 prašak za pčele SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu testosterona Sustanon 250 sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

  Biće poslat u roku od 12 sati.

 Hot Tags: SZOB, ok-biotech.com, testosteron Sustanon 250, testosteron Sustanon 250 prašak, testosteron Sustanon 250 prašak, kupiti testosteron Sustanon 250 prašak, sirovi testosteron Sustanon 250 prašak, testosteron Sustanon 250 prašak za prodaju, testosteron Sustanon 250 prašak dodatak,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: