Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Trenbolon acetat (Tren ace) u prahu (10161-34-9)

Trenbolone Acetate prašak, Trenbolone Acetate prašak dobavljači, Trenbolone Acetat prašak za prodaju, suv trenbolon acetat prašak, kupiti Trenbolone acetat prah, Tren as prašak u prahu, kupiti Tren ace prah


Trenbolon acetat (Tren ace) u prahu


1. Šta je Trenbolon acetat (Tren ace) u prahu ?

Trenbolone je jedan od najmočnijih i najsnažnijih steroida. Štaviše, to je i jedan od najnaprednijih, pošto dobro funkcioniše u ciklusima opterećenja i rezanja. Ako razmišljate o Trenbolu Acetatu (Tren ace) u sledećem ciklusu, uverite se da razumete kako ga odgovorno koristiti kako biste bili sigurni.


U hemijskom smislu, Trenbolone Acetate (Tren ace) prah je neznatno modifikovana verzija nandrolona, roditeljskog molekula u Deca Durabolin. Kao takav, možete očekivati mnoge iste akcije. Međutim, Tren Acetate nosi nekoliko modifikacija koje ga čine neverovatno popularnim. Prvo, ovaj proizvod se ne aromatizuje, niti se pretvara u estrogen u krvotoku. Ovo je sjajna vijest za one koji su posebno osjetljivi na androgene efekte steroida. Drugo, nosi kratki estar što znači da počinje da radi ubrzo posle upotrebe. Ima aktivni poluživot od samo tri dana, tako da je svakodnevno doziranje najbolje.

2. Kako funkcioniše trenbolski acetat (Tren ace) ?  

Pre korišćenja bilo koje vrste sintetičkog steroida, želite da saznate šta je proizvod i šta to radi vašem telu. Kada izaberete Tren Acetate, birate proizvod koji mnogi veruju da je efikasan. Francuski proizvođači su predstavili proizvod 1980-ih, ali je u početku bio dostupan samo veterinarima. Veterinari su ubrizgali steroide u konje koji su imali malo energije, bili su slabi ili nisu imali snažne mišiće.

Nakon što je originalni proizvođač prestao da proizvodi steroid, druge kompanije su skočile na bandu. Ovi proizvođači su koristili lek za povećanje količine raspoloživog mesa u običnoj govedi. Poljoprivrednici širom zemlje otkrili su da im se svakodnevnim ubrizgavanjem stoke može dati više mesa i povećati njihov profit. Bodibilderi i druge vrste sportista sada koriste steroide da bi sebi pružili snažnije i zdravije mišiće.

Takodje poznat po nadimku Fina, Tren Acetate ima neka jaka veziva svojstva. Ovo dozvoljava steroidima da pronađu androgene receptore u telu i dodaju na te komponente. Testosteron se naravno vezuje za receptore, ali istraživanje pokazuje da Tren acetat formira bolju vezu sa receptorima nego što to čini testosteron. Ti receptori prenose informacije drugim delovima tela.

Kada receptori postanu naviknuti na nove promene, ti receptori će primorati telo da djeluje na različite načine. Upotreba steroida može promeniti način na koji telo obrađuje proteine i ugljene hidrate. Umesto pretvaranja tih sastojaka u masno tijelo, telo gradi mišiće iz tih jedinjenja. Tren acetat takođe zaustavlja organizam da pretvara hranu u višak masti i sprečava zadržavanje vode. Mnoge druge vrste steroida uzrokuju da mišići upijaju više vode, što može dovesti do povećanja telesne težine.

Oni koji žele da povećaju ili unaprede svoje performanse na terenu, na bini ili prstenu koriste Tren Acetate u nedeljama koje vode do borbe ili takmičenja. To je jedan od najboljih proizvoda namenjenih za sečenje, što je kada bodybuilders razvijaju snažne bazne mišiće. Dugačak i vitak izgled tih mišića i podrška koju ti mišići mogu pružiti pomažu im da na vrhu grade jače mišiće.

Uobičajeno je da bodibilderi razviju probleme tokom faze rezanja. Moraju smanjiti svoju potrošnju kalorija kako bi dobili taj izgled, ali previše se vraćaju. Ovo može prouzrokovati slabljenje mišića i ostaviti korisnicima manje energije. Tren acetat može smanjiti rizik od ovih problema. Druge pogodnosti, prema nekim korisnicima, uključuju:


§ Korisnici zapaljuju više masti i kalorija;


§ dobijaju više energije u nekoliko doza;


§ Sprečava zadržavanje vode i težinu vode;


§ proizvodi više energije od hrane koju korisnici jedu;

 
3. Kako koristiti trenbolski acetat (Tren ace) u prahu?  

Trenbolon acetat (Tren ace) prah je prvi put dostupan kao veterinarski proizvod Finaject, koji više nije dostupan. Steroid korisnici su takođe izvadili trenbolon acetat iz implantata stoke Finaplix koristeći konverzione komplete. Trenutno, razni ne-farmaceutski preparati prodajuju podzemne laboratorije (UGLs), a mnogi korisnici kupuju trenbolon acetat u prahu i proizvode sopstvene preparate za injektiranje.

 

Rastvorljivost trenbolon acetata u biljnom ulju iznosi 50 mg / mL. Kada se koriste poboljšači rastvaranja kao što su benzil alkohol ili benzil benzoat, mogu se postići koncentracije od 75-100 mg / mL, a to su tipične za preparate za podzemne laboratorije. Nedostatak, međutim, koncentracija veća od 50 mg / mL je u tome što onda može biti povećana prevalenca " tren kašlja" - kratak ali ozbiljan kašalj koji odgovara trajanju možda jedan minut nakon injekcije, često praćene bogatim znojenjem. Međutim, čak i pri većim koncentracijama, za većinu korisnika ovo je samo povremeni problem, koji se ne pojavljuje pri svakom ubrizgavanju. Iako je razlog za ograničavanje koncentracije ako se pravi sopstvena priprema, nije dovoljno razloga da se isključi unaprijed pripremljeni preparati praška Trenbolone Acetate (Tren ace) na 75-100 mg / mL.

 

Trenbolon je steroid koji ima prednosti da ne prolazi kroz neželjeni metabolizam, aroata ili 5alpha-reduktaze ne utiču na njih; da je vrlo moćna klasa I steroida koja se snažno vezuje za androgeni receptor; i imaju kratak period poluvreme od približno jednog dana. Ova poslednja osobina čini je vrlo korisnom za kratki ciklus, jer je prelazak sa anabolički efikasnih nivoa krvi na nivoe koji su dovoljno niski za oporavak je brz.


Pedeset miligrama dnevno Trenbolon acetata (Tren ace) u prahu je dobra doza za nekoga u njegovom prvom ciklusu ili je još manje od, recimo, 20 kilograma iznad njegove prirodne granice; dok 100 mg / dan može preferirati napredniji korisnik koji već ima više od ovoga. U nekoliko slučajeva, doze niže od 35 mg / dan mogu biti poželjne zbog toga što korisnik ima neuobičajenu osetljivost na lek u odnosu na noćno znojenje ili prekomernu CNS stimulaciju.

 

Iako se to može pojaviti kao prilično niske doze - i za bilo koji drugi injekcioni to bi bile niske doze kao jedini I androgeni klase I - trenbolon je oko tri puta efikasniji po miligramu od većine injekcija u androgenom receptoru. Tako trenbolon 50 mg / dan, u kombinaciji sa efektivnom dozom steroida klase II, kao što je 50 mg dnevno Dianabola, čini veoma efektivan stack uprkos ukupnom količina miligrama nedeljno, koja je skromna.

 

Trenbolon je jedan od najefikasnijih androgenih u pomaganju gubitka masti. Ali suprotno nekim tvrdnjama, ne postoji posebna uloga estra acetata: drugi estri trenbolona su podjednako efikasni.

4. Doziranje trenbolon acetata (Tren ace) u prahu

Trenbolon acetat (Tren ace) prašak se obično koristi u dozama od 35-150 mg / dan, a tipično 50-100 mg / dan. Cifra od 35 mg je obično pogodna samo kada ima visoku ličnu osjetljivost na trenbolon-specifične neželjene efekte. Kada je upotreba trenbolona niska i želite efikasan ciklus, treba dodati još jedan inekcijski anabolički steroid. Masteron je dobar izbor za ovu svrhu. Drugi, potpuno drugačiji izbor je testosteron.

 

Što se tiče viših 150 mg / figura, ovo se generalno koristi u svrhu povećane stimulacije nervnog sistema u poređenju sa 100 mg / dan, a ne za dalju masu ili poboljšanja čvrstoće, koja su već maksimizirana ili vrlo skoro maksimizirana na 100 mg dnevno.

 

Većina korisnika smatra da je 50-75 mg / dan idealna doza, dajući odličnu korist kao dio anaboličkog steroidnog stack-a.

 

Ove količine miligrama su neuobičajeno niske za anabolički steroid koji se injektira. Dio razloga je što trenbolon je izuzetno snažan (efektivan na miligram). Drugi razlog je to što je acetatni ester neuobičajeno lagan, vrlo visok procenat težine molekula praha Trenbolone Acetate (Tren ace) je aktivni steroid.

 

Prosječna doza Trenbola Acetate (Tren ace) se razlikuje u zavisnosti od vašeg ciklusa i brojača. Tokom ciklusa ciklusa izvan sezone, većina bodibildera smatra da je 50mg svaki drugi dan ugodan i efikasan. Neki muškarci tolerišu do 100mg svaki drugi dan bez problema, i smatraju da to nudi najbolje rezultate za njih. Tokom ciklusa rezanja, ljudi imaju tendenciju da pomeraju kovertu malo više sa Trenom i koriste doze čak i više od 100mg svakog drugog dana, ali ne mogu svi to tolerisati jer se povećava rizik od neželjenih efekata. Niko ne bi trebalo da koristi više od 200mg svaki drugi dan, čak iako izgleda da ga dobro toleriše.
5. Upozorenje o Trenbolone Acetate (Tren ace) u prahu

Svi anabolički steroidi imaju negativne aspekte. Isto važi i za trenbolon acetat. Moguća neželjena dejstva upotrebe Trenbolone acetata uključuju:

·Gubitak kose

·Visok krvni pritisak

· Anksioznost

· Nesanica

· Problemi s Libido

· Noćno znojenje

· Brzina srčane frekvencije


Još jedan potencijalni neželjeni efekat Trenbolona (kao i kod drugih anaboličkih-androgenih steroida) je razvoj ginekomastije - u suštini čovjeka sise. Ovaj neželjeni efekat dolazi usled okidača sinteze progestina uzrokovanih androgenim svojstvima anaboličkog-androgenog steroida.


Trenbolon neželjeni efekti se uvek ne mogu lako kontrolisati. Prekomjerna upotreba i zloupotreba bilo kojih anaboličkih-androgenih steroida može prouzrokovati oštećenja srca, jetre i drugih glavnih organa tela.


Važno je shvatiti koliko je moćan hormon i da zadržite potencijalne neželjene efekte trenbolon acetata na umu pre upotrebe.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti prašak trenbolon acetat (Tren ace)?

Deo upotrebe Trenbolone Acetate uspešno uključuje razumevanje i izbegavanje njenih neželjenih efekata, kada je to moguće. Ovi neželjeni efekti mogu se podijeliti na blage i teže.


· Aromatizacija - Iako estrogeni neželjeni efekti kao što je ginekomastija mogu izgledati sve osim blagog, dovoljno su jednostavni za ublažavanje pomoću inhibitora aromataze kao što je Arimidex tokom vašeg ciklusa. Ovo je uslov.


· Masna koža i akne -   Nisu svi muškarci doživeli ove neželjene efekte, a mnogi od onih koji smatraju da akne nisu preterane. Ne može se ublažiti, ali možete ga tretirati pomoću proizvoda bez recepta koji sadrže sastojke poput benzoil peroksida ili salicilne kiseline.


· Ćelavost -   Ovo je još jedan neželjeni efekat koji se ne može izbeći za neke muškarce. Važno je napomenuti da Trenbolone acetatna ćelavost ne utiče na sve - to utiče samo na muškarce koji su genetski predisponirani. Jačnije, Tren može ubrzati ili olakšati već postojeći gubitak kose, ali to ne izaziva direktno .


· Visok krvni pritisak - Tren i steroidi poput njega imaju značajno povećanje krvnog pritiska. Iako ovo nije problem ako ste inače zdravi, muškarci koji već imaju visok krvni pritisak trebaju izbjeći Trenbolone Acetate.


· Nesanica - neki muškarci će doživjeti nesanicu, a to može biti od blage do teške. Na primer, dok neki muškarci mogu da koriste diphenhidramin dan ili dva da bi spavali, drugi muškarci u danima ne mogu pronaći nikakvo olakšanje. Ovo je pitanje lične tolerancije, i to se može izbjeći snižavanjem doze.


· Noćno znojenje - Neki muškarci mogu iskusiti noćno znojenje zbog hormonskih promjena, a to je obično znak čestitke obilja estrogena. Korišćenje inhibitora aromataze može to sprečiti.


· Seksualni problemi - Kada se koriste u velikim dozama ili tokom dužeg vremenskog perioda, Trenbolone može izazvati erektilnu disfunkciju ili nedostatak libida. Za neke, snižavanje doze ublažava ove simptome. Za druge, Tren se jednostavno ne toleriše u bilo kojoj dozi.


Trenbolon acetat je jedan od najpopularnijih, najmoćnijih i najpoželjnijih anaboličkih steroida koji su dostupni čovečanstvu. Dobro se uklapa u gotovo bilo koji ciklus ili stack, a njegovi rezultati su neuporedivi. Međutim, važno je napomenuti da Tren nije za početnike; trebali bi ga koristiti samo ako imate mnogo iskustva s biciklizacijom anaboličkih steroida.
7. Kupi Trenbolone acetat (Tren ace) u prahu za pčele SZOB

→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Trenbolone Acetate sirovine.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

Poslati će se u roku od 12 sati.

I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: