Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (23454-33-3)

Parabolan je trenbolon cikloheksilmetilkarbonat. Poluvreme steroidnog estera uglavnom zavisi od njegovog odnosa rastvorljivosti masti do rastvorljivosti u vodi: duži lanac estera, što je veći ovaj odnos, i duži polu-život. Ovaj specifičan karbonat se može najjednostavnije upoređivati ​​sa estrom enantata; polu-život je verovatno nešto manje od sedmice ...


1. Šta je trenbolone heksahidrobenzilkarbonat u prahu ?

Anabolicni steroid Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, robna marka / trgovacko ime: Parabolan, za obicno i neformalno skraćeno kao Tren Hex ili Trenbolone Hex. To je duže dejstvo esterifikovana varijanta anaboličkog steroida Trenbolone, koja je najpopularnija u obliku Trenbolone Acetate (mnogo brža dejstvena esterifikovana varijanta Trenbolona).


Ester hexahidrobenzilkarbonata produžava trenbolonovo poluvreme do približno 14 dana, a ne 3 dana, što je polupivot Trenbolon acetata. Trenbolon u oba formata je vidio vrlo kratke periode upotrebe kao odobreni medicinski lek za ljudsku upotrebu, jer je Trenbolone Acetate na kratko prodato tokom 1980-ih kao Finajet i Finaject pre nego što su bili povučeni sa tržišta i neodobreni za ljudsku upotrebu oko 1987. Parabolan smatra se pogodnijim za ljudsku upotrebu tokom trčanja na tržištu lekova na receptu zbog njegovih dužih dejstava i sporijeg oslobađanja od Trenbolone Acetate,


čineći ga mnogo pogodnijim i udobnijim za kliničku i medicinsku upotrebu sa manje učestalijim injekcijama. Trenbolone, bez obzira na ester vezan za njega, poznat je kao najmoćniji konvencionalno dostupni anabolički steroid koji danas koriste sportisti i bodibilderi.


Trenbolone heksahidrobenzilkarbonat u prahu

Trenbolone heksahidrobenzilkarbonat sirovi prah, materijal trenbolon heksahidrobenzilkarbonata, vrsta žutog kristalnog praha, mnogi steroidi proizvodi dobavljač obično kupuju visoku čistoću trenbolone heksahidrobenzilkarbonatni prah online, čine ga u svim vrstama maraka završenih Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate, detalj Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate sirove u SZOB kao niže:

Naziv: parabolan (trenbolon heksahidrobenzilkarbonat)

CAS: 23454-33-3

Molekularna formula: C20H24O3

Molekularna težina: 312.4028

Tačka topljenja: 90-92 ° C

Temp. Skladištenja: RT

Boja: žuti kristalni prah

2. Kako funkcioniše trenbolone heksahidrobenzilkarbonatni sirovi prah?

Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat je veoma jak anabolički steroid i isporučuje čitav niz prednosti sportistima. Za one koji već imaju dobar teret, trenbolon heksahidrobenzilkarbonat može da pomogne uoštravanju mišića i dodavanju definicije. Ovo je idealno za bodibildere pre takmičenja ili u ciklusu rezanja.


Ovaj lek je prethodno bio korišćen za tretiranje gubitaka mišića i kaheksije, prije svega zbog superiorne sinteze proteina i zadržavanja azota. Oba ova faktora pomažu u izgradnji čistog mišića pri sprečavanju katabolizma. Više koristi trenbolona

heksahidrobenzilkarbonat su:

 

Pomoći sticanje mišića

Anabolička aktivnost sa trenbolon heksahidrobenzilkarbonatom takođe je poboljšana povećanom brzinom cirkulacije crvenih krvnih zrnaca. Visok nivo crvenih krvnih zrnaca znači da se više tela dostavlja kiseoniku, što pomaže poboljšanju izdržljivosti. To omogućava duži i intenzivniji trening i brži oporavak.

 

Pomozite spaljivanje masti

Pored povećanja mišića, parabolan ima dodatnu korist da pomogne sagorevanju masti. Mnoge vrste anaboličkog steroida mogu podići stopu metabolizma, što parabolan može učiniti. Međutim, za razliku od mnogih drugih anaboličkih steroida, trenbolon heksahidrobenzilkarbonat takođe može direktno uticati na sagorevanje masti putem svoje sposobnosti da se veže sa androgenim receptorom. Neto rezultat je znatno povećana brzina sagorevanja masti uz istovremeno povećanje mišića.

 

Koristi se za veterinarsku industriju

Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat se i dalje koristi u veterinarskoj industriji, koja se upravlja kao peleti Fina do stoke ne dugo pre nego što se zaklane. To je zato što tren hex ima sposobnost da dozvoli tijelu da procesima hranjivih sastojaka hrane daleko efikasnije čine masti, ugljene hidrate i proteine ​​mnogo vrednije gramove za gram.

 

 

Trenbolone heksahidrobenzilkarbonat prednosti sirovog praha

Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat nema estrogeni efekat jer se ne aromatizuje. Ovo je od velike koristi bodibilderima koji žele da stvore vitke i sipane tkanine jer nema rizika za zadržavanje vode i nadimanje. Zbog toga što nema aromatizacije, ginekomastija takođe nije problem.

3.Kako koristiti sirov prah trenbolone heksahidrobenzilkarbonata?

Ciklus i doza trenbolon heksahidrobenzilkarbonata

Početni parabolanski ciklus

Primer početnog Parabolan ciklusa (ukupno 12 ciklusa ciklusa ciklusa)


Nedelja 1-12:

- Testosteron Cypionate na 500 mg / nedeljno

- Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) na 228 mg / nedeljno


Takav početni Trenbolon heksahidrobenzilkarbonatni ciklus je samo polazna tačka za one iskusne korisnike anaboličkog steroida koji tek upadaju u upotrebu trenbolon heksahidrobenzilkarbonata. Testosteron Cypionate, dugotrajna varijanta testosterona u telesnoj dozi od 500 mg / nedeljno tipično je složena uz Trenbolone


Heksahidrobenzilkarbonat usled njihove gotovo besprekorne kompatibilnosti. Obe jedinice pokazuju veoma slične poluvreme i stope oslobađanja. Ovaj početnik Trenbolone

 

Heksahidrobenzilkarbonatni ciklus se može klasifikovati više kao ciklus povećanja ili povećanja mase zbog upotrebljenih doza.

 

Srednji trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) ciklus

Primer srednjeg trenbolon heksahidrobenzilkarbonata (Parabolan) (ukupni ciklus od 14 nedelja)


Nedelje 1-14:

- Testosteron enantat na 100 mg / nedeljno

- Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) na 350 mg / nedeljno

- Equipoise (Boldenone Undecylenate) na 400 mg / nedeljno


Nedelje 1 - 6:

- Dianabol (methandrostenolon) na 25 mg dnevno

trenex 100 Ovaj interni parabolanski ciklus može se klasifikovati kao još jedan ciklus povećanja ili povećanja mase i kombinuje tri anaboličke steroide slične po stopama oslobađanja i poluvremena. Testosteron enanthat se koristi u dozi TRT od 100 mg / nedeljno, dok se Equipoise koristi na 400 mg / nedeljno. Ovaj ciklus treba da predstavlja nisku incidencu aromatizacije, izuzev mogućnosti Dianabola. Dianabol se ubacuje na početak ciklusa i vodi do nedelje 6 da bi se pokrenuo ciklus. Početak pokreta je pokušaj bacanja u jedinjenje (obično analni steroid), koji će postići brzinu krvne plazme u prvih nekoliko nedelja dok se dugotrajna jedinjenja polako stvaraju u korisnikovom sistemu. Upotreba sintetičkog sastava se vrši tako da korisnik može doživeti dobit u prvih nekoliko nedelja, kada inače ne bi doživljavali brze promjene od samo djelova sa dugim djelovanjem.

 

Napredni trenbolonski heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) ciklus

Primer srednjeg trenbolon heksahidrobenzilkarbonata (Parabolan) ciklus (ukupno 12 ciklusa ukupnog ciklusa)


Nedelja 1-12:

- Testosteron enantat na 100 mg / nedeljno

- Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) na 500 mg / nedeljno

- Primobolan (Methenolone Enanthate) na 1000mg / sedmično


Nedelje 1 - 6:

- oralni Winstrol (Stanozolol) na 50 mg dnevno

Ovaj interni trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) ciklus se lako klasificira kao ciklus pred-takmičenja ili ciklusa rezanja, gde je poželjno gubitak masti ili povećanje mase (sa što je moguće manje količine masti ili vode / zadržavanja vode). Još jednom, slična delujuća jedinjenja u smislu poluvremena se koriste zajedno. Testosteron enanthat se ponovio na poziciju podrške TRT-a još jednom. Koristi se Trenbolone Hexahy drobenzy lcarbonate (Parabolan), omiljeni među konkurentnim bodibilderima (posebno za predstojeće takmičenje), a koristi od visokih doza pomoći će u postizanju teških i gustih izgled fizike, posebno kada se koristi Parabolan. Korišćenje Winstrol-a (oralnog formata) nije samo u svrhu donekle kickstart-a, već i pomoći korisniku u postizanju suvog, oštetog i teškog pogleda na telo.


Vrsta PCT-a je potrebna nakon završetka ciklusa

Kao i svaki anabolički steroid, PCT je od suštinskog značaja kako bi se telo vratilo normalnoj funkciji. Ovo je slučaj čak i ako je testosteron uzet tokom ciklusa, jer će tijelo potisnuti prirodnu proizvodnju dok se dopunjava.

Nolvadex ili Clomid se često koriste kao deo PCT-a i podržavaju telo da se prirodno ponovo vrate u proizvodnju testosterona.


Kako ga skladištiti nakon upotrebe sirovog praha trenbolone heksahidrobenzilkarbonata?

U slučaju prekoračenja Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate tableta ili ako se tablete ili injekcije više ne upotrebljavaju, isto treba odbaciti nakon konsultovanja sa farmaceutom ili lokalnom kompanijom za odlaganje otpada o tome kako bezbedno odbaciti Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate. Preporučljivo je da se Trenbolone heksahidrobenzilkarbonat ne sme ispirati u WC ili sipati u odvod, ukoliko nije posebno preporučio kvalifikovani autoritet. Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat tablete ili injekcije treba ispravno odbaciti, kada je istekao ili više nije potrebno. Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat mora biti uskladišten na kontrolisanoj temperaturi od 20 ° do 25 ° C (68 ° do 77 ° F) sa izlazima dozvoljenim na 15 ° do 30 ° C (59 ° do 86 ° F) i čuvati dalje od neovlašćene upotrebe, kućne ljubimce, sunčevu svetlost, vlagu i decu.
 

4. Doziranje sirovog praha trenbolona heksahidrobenzilkarbonata

 

Preporučena doza trenbolon heksahidrobenzilkarbonata je obično 50-75 mg na vreme, 3 ili 4 puta nedeljno.

 

Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) se uopšte ne smatra lekom koji je pogodan za pojedince koji su potpuno novi za upotrebu anaboličkih steroida zbog svoje potencijale. Dakle, opseg doziranja ulaznog nivoa je verovatno i dalje previše jak za one koji nisu navikli na anaboličke steroide.


Za one koji su ranije koristili steroide ali su novi u trenbolon heksahidrobenzilkarbonatu (Parabolan) doziranje obično počinje na oko 152-220 mg nedeljno što je jednako pola ili jednoj punoj ampuli. Veoma značajne koristi mogu se videti u ovoj dozaciji, naročito kada se istovremeno pridržava pravilnog treninga i režima ishrane.

 

Iskusniji trenbolonski heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) korisnici mogu uzimati 228-456 mg nedeljno, što je ekvivalentno dvije ampule.

 

Najnapredniji korisnici mogu uzimati više od 500 mg, ali u mnogim slučajevima ova ekstremno velika doza nije potrebna za optimalne rezultate zbog čiste snage trenbolon heksahidrobenzilkarbonata (Parabolan).
 

5. Upozorenje o trenbolone heksahidrobenzilkarbonatu sirovom prahu

Neželjeni efekti trenbolon heksahidrobenzilkarbonata (Parabolan) mogu biti problem kod nekih korisnika, ali u drugim lekovima ne treba uzimati uopšte.


Svako ko ima istoriju bilo koje od sledećih stanja treba da se uzdrži od uzimanja tren hexa bez prethodnog pribavljanja medicinskog savjeta:

• atrofija testisa

• Rak prostate

• Rak testisa

• Rak dojke

• Poremećena funkcija jetre

• Bolesna bolest ili disfunkcija

• Hod klipa

• Kardiovaskularne bolesti

• Problemi sa respiratornim sistemom


Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) se ne preporučuje za upotrebu kod žena u bilo kojoj dozi, zbog izuzetno visokog rizika od virilizacije. Ovo je zbog činjenice da je parabolan veoma androgeni steroid.

6. Koji su mogući neželjeni efekti trenbolon heksahidrobenzilkarbonatnog sirovog praha?  

 

Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan), koji je oblika trenbolona, ​​jedan je od najmoćnijih anaboličkih steroida, koji je pet puta jači od testosterona. Iz tog razloga može izazvati neželjene efekte u nekim slučajevima i ne preporučuje se onima koji nikada ranije nisu koristili anaboličke steroide. Potencijalni neželjeni efekti mogu uključiti:

 

Androgeni efekti

Trenbolon heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) je posebno snažan androgeni lek i može uticati na muškarce koji su čak i umereno osetljivi na njega. Neki od efekata koji se mogu iskusiti uključuju masnu kožu i višak rasta tijela.

Akne takođe mogu biti problem, ali to se uglavnom javlja kod muškaraca koji imaju genetsku tendenciju da ga razviju. U ovim slučajevima, parabolan može pogoršati problem.

Čuvanje, održavanje suvog i promena od treninga brzo može pomoći kod problema sa kožom i smanjiti pojavu akni.

 

Kardiovaskularni

Nedostatak zadržavanja vode znači da se povećan krvni pritisak ne javlja kod trenbolon heksahidrobenzilkarbonata (parabolan) kao rezultat viška estrogena, ali ipak, može postojati značajan uticaj na kardiovaskularno zdravlje.

Svakom pojedincu sa istorijom hipertenzije ili povećanog holesterola ne preporučuje se započinjanje trenbolon heksahidrobenzilkarbonata (Parabolan). Pored toga, zdrav način života je važan uzimajući steroid, sa ishranom koja je bogata omega masnim kiselinama i masti zasićenih masti.

 


Gubitak kose

Zato što su androgeni efekti trenbolon heksahidrobenzilkarbonata (Parabolan) toliko jaki, postoji rizik od gubitka kose među onima koji uzimaju lek.

Međutim, gubitak kose kod muškaraca će se desiti samo kod onih koji imaju gen za njega. Umesto da izaziva gubitak kose, Trenbolone heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) jednostavno će ubrzati proces. Kada se desi gubitak kose, ne može se promeniti čak i nakon što je steroid bio zaustavljen.

 
Toksičnost jetre

Trenbolone heksahidrobenzilkarbonat (Parabolan) n se generalno ne smatra da je hepatotoksični steroid i nije povezan sa bilo kojim neželjenim efektima u redovnoj dozi. Moguće je da kada se uzimaju u vrlo visokoj dozi duže vreme može postojati stepen toksičnosti, ali se ovaj efekat ne očekuje tipično.

 

Ovo nije potpuna lista svih neželjenih efekata trenbolone hexahydrobenzylcarbonate, molimo provjerite više detalja kada se odlučite za korištenje.
 

7. Kupi trenbolone heksahidrobenzilkarbonat sirovog praha f rom SZOB

Na tržištu postoje različite vrste čistoće trenbolon heksahidrobenzilkarbonatnog praha, obično se kreće od 60% -99%, prah trenbolon heksahidrobenzilkarbonata visoke čistoće kao 98% obično je u farmaceutskom stepenu, što je sigurnije za upotrebu, manje neželjenih efekata, može proizvesti više lekova trenbolone heksahidrobenzilkarbonata, gdje se može kupiti trenbolon od Pharmaceutical Grade


heksahidrobenzilkarbonat u prahu, možda je ovo pitanje. Ako već znate, to je dobro. Ako još uvek ne znate i vi ste dobavljač steroida koji je potreban ovome, onda je kompanija SZOB možda jedan od vaših dobrih izbora.
Koja je prednost kompanije SZOB?

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.


2 brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.


3 Imamo klijente širom svijeta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.


4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.
Kako kupiti prah trenbolon heksahidrobenzilkarbonata farmaceutskog razreda od sirovog preduzeća SZOB?

→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Trenbolone Enanthate sirovine.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: