Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

trenbolon hexahydrobenzylcarbonate (23454-33-3)

Parabolan je trenbolone cyclohexylmethylcarbonate. Polu-život od steroida Estera je uglavnom ovisna o svojim omjer masti je topljivost topljivost u vodi: čeznuti lanac Estera, viši taj omjer, a duže half-life. Ovaj poseban karbonat mogle najuže usporediti s enanthate Estera; poluvrijeme je vjerojatno malo manje od tjedan dana...


1.Što je trenbolone hexahydrobenzylcarbonate Sirovi prah?

Anabolički steroid Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate, Markom/trgovački naziv: Parabolan, za najčešće i neformalno skraćeno kao Tren Hex ili Trenbolone Hex. To je duže djelujući esterificirani varijanta anabolički steroid Trenbolone, koji je najpopularniji u obliku Trenbolon Acetat (puno brže djeluje esterificirani varijanta Trenbolone).


Hexahydrobenzylcarbonate Estera proširuje Trenbolon je polu-život u toj Mjeri otprilike 14 dana nego 3 dana, što je half-life, Trenbolon acetat. Trenbolone u oba formata smatrali vrlo kratke periode odobren medicinski lijek za ljudsku upotrebu, kao Trenbolon Acetat je prodali za kratko vrijeme tijekom 1980-ih kao Finajet i Finaject prije nego se izvukao iz tržište i odobreni za ljudsku upotrebu cirka 1987. Parabolan se smatralo pogodniji za ljudsku uporabu tijekom svoje trčanje na recept droge tržištu zbog svojih svojstava više glume i sporije ispuštanje nego Trenbolon Acetat,


što ga čini mnogo više pogodna i udobna za kliničke i medicinsku uporabu s rjeđe injekcija potrebnih kao rezultat. Trenbolone sama, bez obzira na Estera priključen na njega, je poznat kao Najsnažniji konvencionalno dostupan anabolički steroid u upotrebi sportaše i bodybuilders danas.


Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate prašak

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate Sirovi prah, materijal Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate, svojevrsni žuti kristalni prah, mnogi steroidi proizvoda dobavljač obično kupiti visoke čistoće Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate prah on-line, čine ga u sve vrste marke završio Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate, detalj Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate sirovog u SZOB kao ispod:

Naziv: Parabolan (trenbolone hexahydrobenzylcarbonate)

CAS: 23454-33-3

Molekularne formule: C20H24O3

Molekularna težina: 312.4028

Rastopiti točka: 90-92° C

Za pohranu temperatura: RT

Boja: Žuti kristalni prah

2. Kako trenbolon hexahydrobenzylcarbonate Sirovi prah djela?

Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolon je vrlo jak anabolički steroid i pruža niz pogodnosti za sportaše. Za one koji već imaju dobar masovnog, trenbolon hexahydrobenzylcarbonate može pomoći očvrsnuti mišiće i dodavanje definicija. Ovo je idealno za bodybuilders prije natjecanja ili u rezanje ciklus.


Ovaj lijek je prethodno upotrijebljena za liječenje Misica i izlučenih, prvenstveno zbog sintezu vrhunskog proteina i zadržavanje dušika. Oba ta faktora pomoći za izgradnju mišićne sprečavajući catabolism.more prednosti trenbolon

hexahydrobenzylcarbonate su kao:

 

Pomoći u dobivanju mišića

Anabolična aktivnost s trenbolone hexahydrobenzylcarbonate je također poboljšana povećana stopa Cirkulacija crvenih krvnih stanica. Visoka crven krv stanica odbrojavanje znači više kisika se isporučuje u tijelu, pomaže u poboljšanju izdržljivosti. To omogućuje duži i intenzivniji trening i brži oporavak.

 

Pomoći sagorijevanje masti

Uz povećanje mišića, parabolan ima dodano korist pomaže sagorijevati masti. Mnoge vrste anaboličkih steroida može podići metabolički stopa koje parabolan možete učiniti. Međutim, za razliku od mnogih drugih anaboličkih steroida, trenbolon hexahydrobenzylcarbonate Možete također izravno utjecati na sagorijevanje masti putem sposobnost da veže s androgenih receptora. Neto rezultat je znatno povećane masnoće spaljivanja stopa uz istovremeno povećanje mišića.

 

Koristi za veterinarske industrije

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate još uvijek koristi unutar veterinarske industrije, primijenjena kao Fina kuglica da stoka nije dugo prije nego su oni ubijeni. To je zato što trends hex je sposobnost to dopustiti tijelu da proces hranjive tvari u hrani daleko više efikasno stvaranje masti, ugljikohidrata i bjelančevina mnogo više vrijednih gram za gram.

 

 

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate Sirovi prah prednosti

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate ima učinka estrogena kao ona ne aromatize. Ovo je velika prednost za bodybuildere koji žele stvoriti mršav i ripped stas kao što ne postoji opasnost zadržavanja vode i nadutosti. Jer nema aromatizacije, ginekomastija je također nije problem.

3. kako se koristitrenbolon hexahydrobenzylcarbonate Sirovi prah?

Cycleanddosage Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate

Početnik Parabolan ciklus

Početnik Parabolan ciklus primjer (12 tjedana ukupno vrijeme ciklusa)


1-12 tjedana:

– Testosteron Cypionate u 500mg/tjedan

-Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) Trenbolon na 228mg/tjedan


Kao početnik Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate ciklus je samo polazna točka za one iskusne anaboličkih steroida korisnike uzimajući u koristite Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate. Testosteron Cypionate, dugo djelujući varijanta testosterona u bodybuilding dozi od 500mg/tjedan je obično složeni uz Trenbolone


Hexahydrobenzylcarbonate zbog svoje gotovo neprimjetno kompatibilnost. I spojeva pokazuju vrlo slične polu-života i cijene izdanja. Početnik Trenbolon

 

Hexahydrobenzylcarbonate ciklus mogao svrstati još glomaznost ili masa zarada ciklus zbog doze koriste.

 

Hexahydrobenzylcarbonate srednji Trenbolon (Parabolan) ciklus

Srednji Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolon (Parabolan) ciklus primjer (14 tjedana ukupno vrijeme ciklusa)


1-14 tjedana:

– Testosteron Enanthate u 100mg/tjedan

– Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) na 350mg/tjedan

– Equipoise (Boldenone Undecylenate) na 400mg/week


1-6 tjedana:

-Dianabol (Methandrostenolone) 25mg/dan

trenex 100This srednji Parabolan ciklus mogao svrstati još jedan glomaznost ili masa zarada ciklus, a kombinira tri steroide slične stope puštanje i polu-života. Testosteron Enanthate je korištena TRT dozu od 100mg/tjedan, dok ravnoteža se koristi na 400mg/week. Ovaj ciklus bi trebao biti niska incidencija aromatizacije, sa izuzetkom mogućnost Dianabol. Dianabol se umeću na početak ciklusa i izvoditi tek tjedan 6 kako bi se pokrenuti ciklus. Udarac počevši je nastojanju da se baci u spoj (obično usmeni anabolički steroid) koji će postići krvnoj plazmi razine brzo tijekom prvih nekoliko tjedana dok dugo djelujući spojeva polako izgraditi u korisnikov sustav. Upotreba mješavina pokretanje naše se radi tako da korisnik može doživjeti dobitke unutar prvih nekoliko tjedana kada inače ne osjete nagle promjene iz dugodjelujući spojeva sama.

 

Napredni Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) ciklus

Srednji Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) ciklus primjer (12 tjedana ukupno vrijeme ciklusa)


1-12 tjedana:

– Testosteron Enanthate u 100mg/tjedan

– Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) na 500mg/tjedan

– Primobolan (Methenolone Enanthate) na 1 000mg/tjedan


1-6 tjedana:

– Usmeni Winstrol (Stanozolol) 50mg/dan

Ovaj srednji Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolon (Parabolan) ciklus lako je klasificiran kao prije natjecanja ili rezanje ciklus gdje ni mast gubitak ili mršav masovni dobitak (s malo masti ili dobitak/zadržavanje moguće vode) je poželjna. Još jednom, slični spojevi djelujući u smislu eliminacije koriste zajedno. Testosteron Enanthate je Degradirani toa podržavaju poziciju trt-a još jednom. Trenbolone Hexahy drobenzy lcarbonate (Parabolan), omiljena među konkurentne bodybuilders (pogotovo za prije natjecanja) se koristi i prednosti garnered iz visoke doze će pomoći u postizanju tvrda i gusta izgled stas, pogotovo kada Parabolan se koristiti. Korištenje Winstrol (oralni oblik) nije samo u svrhu donekle kickstart, ali i pomoći korisniku u ostvarivanju suho, poderane i tvrdo pogledati na stas.


Vrsta PCT potrebno nakon kraja ciklusa

Kao što je bilo anabolički steroid, PCT je neophodan kako bi se tijelo vratiti u normalnu funkciju. Ovo je slučaj ako testosteron je uzeti tijekom ciklusa jer tijelo će potisnuti prirodne proizvodnje dok je dopunjen.

Nolvadex ili Clomid se često koriste kao dio PCT i podržaće tijelo vratiti u proizvodnju testosterona prirodno još jednom.


Kako čuvati nakon koristeći Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate Sirovi prah?

Za prošli Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate tablete ili ako tablete ili injekcije se ne koristi više, isti treba baciti nakon savjetovanja ljekarnika ili lokalnim odvoz otpada poduzeće o tome kako sigurno odbaciti Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate. Preporučuje se da Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate ne smije bacio u zahod ili izlije u odvod, osim ako posebno preporučuje kvalificirani organ. Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate tablete ili injekcije treba pravilno zbrinuti, kad istekao ili više ne trebaju. Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate treba čuvati na kontrolirani sobnoj temperaturi od 20° do 25° C (68° do 77° F) s izleta dopušteno 15° do 30° C (59° do 86° F) i držao podalje od neovlaštene upotrebe, kućni ljubimci, sunca, vlage i djece.
 

4.Doziranjeof trenbolon prah hexahydrobenzylcarbonate sirovog

 

Preporučiti doziranje Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate je obično 50-75mg vrijeme, 3-4 puta tjedno.

 

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) nije općenito smatra se da lijek koji je prikladan za osobe koje su potpuno novi u korištenju anaboličkih steroida, zbog jačine. Dakle, ulaz nivo doziranje raspon je vjerojatno da će i dalje biti prejak za one koji nisu koristili steroide.


Za one koji su koristili steroide prije nego su novi Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolon (Parabolan) doza obično počinje na oko 152 220mg tjedno što je jednako pola ili jedan puni ampule. Vrlo značajne koristi se može vidjeti u dozi, pogotovo kad pravo režima treninga i prehrane je poštuje istovremeno.

 

Iskusniji korisnici Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) svibanj uzeti 228 456mg tjedno, ekvivalent dve ampule.

 

Najnaprednije korisnike bi isplatio oko 500 mg ali u mnogim slučajevima, ove iznimno visoke doze nije potrebno za optimalne rezultate zbog surova snaga Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan).
 

5. Upozorenjeof trenbolon prah hexahydrobenzylcarbonate sirovog

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) nuspojave mogu biti problem za neki korisnik, ali u drugi lijek ne bi trebalo uopće.


Nikome bolovali od bilo koje od sljedećih stanja trebali suzdržati od uzimanja trends hex bez dobivanja prvi liječnički savjet:

• Testisa Atrofija

• Rak prostate

• Rak testisa

• Rak dojke

• Oštećenje funkcije jetre

• Bolest bubrega ili disfunkciju

• Moždani udar

• Kardiovaskularne bolesti

• Dišne tegobe


Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) ne preporučuju za korištenje u žena u bilo koju dozu, zbog izuzetno visok rizik virilizacijom. To je zbog činjenice da je parabolan jako androgeni steroid.

6. Koje sutje moguće nuspojaveof trenbolon hexahydrobenzylcarbonate Sirovi prah? 

 

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) oblik trenbolone, je jedan od najmoćnijih anabolički steroidi, biti pet puta snažniji od testosterona. Iz tog razloga, to može izazvati nuspojave u nekim i nije preporučljivo za one koji nikada nisu koristili steroide prije. Potencijalni nuspojave mogu uključivati:

 

Androgeni efekti

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) je posebno snažan androgenim droge i mogu utjecati na ljude koji su čak i Umjereno osjetljivi na to. Neki od efekata koji bi se mogao iskusiti uključuju masnu kožu i tijelo višak dlačica.

Akne može biti problem ali to najčešće samo pojavljuju u ljudi koji imaju genetsku tendenciju da ga razvije. U tim slučajevima, parabolan može pogoršati problem.

Imajući čist, brzo ostati suha i mijenja iz odjeću za vježbanje može pomoći kod problema s kožom i smanjiti Učestalost akni.

 

Kardiovaskularnih

Nedostatak vode zadržavanja sredstava koja je povišen krvni tlak ne dogodi s Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) kao rezultat viška estrogena ali ipak može biti vrlo značajan utjecaj na zdravlje kardiovaskularnog sustava.

Svaki pojedinac sa anamnezom hipertenzije ili povišenog kolesterola nije preporučljivo započeti Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan). Osim toga, zdrav stil života je važno tijekom uzimanja steroida, s prehranom koja je bogata omega masnim kiselinama i nisko u zasićenih masti.

 


Gubitak kose

Jer su androgeni efekti Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) tako jaka, postoji rizik od gubitka kose među onima koji se lijek.

Međutim, muški uzorak gubitka kose će samo se za one koji imaju Gen za to. A ne uzrokuje gubitak kose, Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate(Parabolan) će samo ubrzati proces. Nakon gubitka kose dogodila, to se ne može poništiti čak i nakon korištenja steroida je zaustavljen.

 
Toksičnost jetre

N Hexahydrobenzylcarbonate Trenbolon (Parabolan) je općenito ne vjeruje da hepatotoksičnim steroida i nije vezana za bilo kakve nuspojave na redovite doze. To je moguće kada se uzimaju u vrlo visoke doze za duljeg razdoblja može biti stupanj toksičnosti, ali taj efekt obično ne očekuje.

 

Ovo je potpuni popis svih trenbolon hexahydrobenzylcarbonate nuspojave, provjerite detaljnije kada se odlučite za korištenje.
 

7. Kupiti trenbolon hexahydrobenzylcarbonateSirovi prah fROMSZOB

Na tržištu postoje različite vrste čistoće trenbolon hexahydrobenzylcarbonate praha, obično varira od 60% - 99%, trenbolon hexahydrobenzylcarbonate prah sa visoke čistoće kao 98% su obično u farmaceutske namjene, koji je siguran za korištenje, manje neželjenih efekata, može proizvesti više droga trenbolon hexahydrobenzylcarbonate, gdje se mogu kupiti trenbolon farmaceutske namjene


hexahydrobenzylcarbonate prah, možda to je pitanje. Ako već znate, to je dobro. Ako još uvijek ne znam još, a vi ste proizvoda dobavljač steroide koji imaju potrebu za to, onda SZOB tvrtke možda jedan dobar izbor.
Što je prednost SZOB tvrtki?

1 visoke kvalitete s Konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.


2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.


3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.


4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.
Kako kupiti Smućkali trenbolon hexahydrobenzylcarbonate prah od SZOB sirovog tvrtke?

→ Posjetite naše online ljekarne i ispunite nalog Trenbolon Enanthate sirovina.

→ Definiraj mjesto isporuke, količina proizvoda i način plaćanja.

→ u periodu od 30 minuta, Primit ćete potvrdu narudžbe.

→ To će biti poslan u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: