Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Trestolon acetat / MENT, CAS 6157-87-5

Trestolon acetat / MENT, CAS 6157-87-5

Trestolone acetate (USAN) (razvojni kodovi CDB-903, NSC-69948, U-15614), poznati i kao 7α-metil-19-nortestosteron 17-acetat ili kao 7α-metilester-4-en-17β-ol-3 -un 17-acetat, je sintetički anabolički-androgeni steroid (AAS) i derivat 19-nortestosterona (nandrolona) koji se nikada nije plasirao na tržište. To je estrogen estrogena - posebno C17 acetatni ester trestolona (7α-metil-19-nortestosteron; MENT) Ako imate bilo kakvih zainteresovanih za MENT, molimo vas da se ne oklevate da nas kontaktirate.

Opis O Trestolone Acetate / MENT, CAS 6157-87-5:

Trestolone acetate (USAN) (razvojni kodovi CDB-903, NSC-69948, U-15614), poznati i kao 7α-metil-19-nortestosteron ili testosteron 17-acetat ili kao 7α-metilester-4-en-17β-ol -3-on 17-acetat, je sintetički anabolički-androgeni steroid (AAS) i derivat 19-nortestosterona (nandrolon) koji se nikada nije plasirao na tržište. To je estrogen estrogena - specifično C17 acetatni ester trestolona (7α-metil-19-nortestosterona, MENT)

MENT, kao transdermalni i / ili intramuskularni preparat, imaće primenu u širokom spektru indikacija izvan terapije zamjene terapije i kontracepcije, uključujući, bez ograničenja, primarni hipogonadizam, otkaz testisa, ASIH, ćelavost, sarkopenija, gubitak kostne mase, mišić rasipanje i kaheksija, BPH, rak prostate i naravno, bodybuilding i poboljšanje sportskih performansi.

Trestolon acetat, CAS 6157-87-5

Aplikacije:

Nandrolon dekanoat je steroidni hormon čoveka sa fizičkom strukturom sličnom muškim seksualnim hormonom testosterona. Lijek se primjenjuje kao duboka intramuskularna injekcija. Nakon apsorpcije u krvotok, lek kreće do mišića i drugih telesnih tkiva, primenjujući efekte poput testosterona. Zbog ozbiljnih i potencijalno opasnih pojedinih neželjenih efekata, medicinska upotreba nandrolon dekanoat steroida sirovi prah se pokazala ograničenim.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Vruće tagovi: Androsterone

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e