Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Trestolon acetat (MENT) u prahu (6157-87-5)

Trestolon acetat (MENT) u prahu (6157-87-5)

Trestolone Acetate prašak, Trestolone Acetate sirov puder, kupiti Trestolone Acetatepurder, sirovi Trestolone Acetate prašak, Trestolone Acetate prah za prodaju, Trestolone Acetate prašak, MENT prah, kupiti MENT prah, sirov MENT prah, MENT prah za prodaju, MENT prah prah,1. Sirovi Trestolone Acetate (MENT) u prahu?


Testolon acetat, dok se koristi u drugim medicinskim ciljevima, popularna je alternativa za osobu koja je ozbiljna u usavršavanju ljudskog tela. Prepoznat je po brzim i efikasnim rezultatima za svakoga ko traži brzu jačinu snage i ozbiljno je zbog povećane veličine u što kraćem vremenu. Trestolone Acetate je namijenjen posvećenim bodibilderima i trenerima težine koji su posvećeni dobijanju pozitivnih rezultata kroz kombinaciju dijete, dodataka i fitnes režima.


Za one koji su apsolutno posvećeni savršenoj fizičkoj strukturi, istražiti će razne mogućnosti da postignu svoje fitnes ciljeve. Upotreba Trestolone Acetate je jedan od načina da se postigne vitko, iskrivljeno telo sa maksimalnim povećanjem mišića. Moguće je postići pozitivne rezultate bez štetnih efekata, još jedan razlog zbog kojeg će mnogi eksperimentisati sa Trestolone Acetate i drugim anaboličnim steroidima.

2. Kako funkcioniše prašak trestolon acetat (MENT) u prahu?


Trestolon acetat se može uzimati u različitim oblicima, uključujući injekcije i prah. U budućnosti bi trebalo da bude dostupan iu usmenom obliku. Najefikasniji je u procesu bulkinga, omogućavajući bodibilderima i podizačima tijela da izgrade svoju mišićnu masu, uz smanjenje masti. Može se kombinovati sa ostalim poboljšačima kako bi se postigli maksimalni rezultati s rezanjem i očvršćavanjem tela tela.


Sa maksimalnom dozom od 50 mg dnevno, korisnici mogu predvidjeti znatne dobitke u roku od tri meseca od upotrebe. Moguće je povećati nivoe snage i mišićne mase sa povećanjem težine od čak 20 funti u tom vremenskom periodu.

3. Kako koristiti prah Trestolone Acetate (MENT) u prahu?


Testolon acetat ima prednosti nad konkurencijom zbog činjenice da je izuzetno moćan. Osim toga, zasniva se na zdravom, medicinskom istraživanju, a ne komercijalnoj prodaji. Dok drugi steroidi zahtevaju dodatak testosterona, Trestolone Acetate se može koristiti nezavisno. Smatra se optimalnim lekovima za postizanje rast mišića u poređenju sa svojim kolegama.


Kao dodatna korist, upotreba Trestolone Acetate ne uzrokuje:

nesanica;

napadi agresije;

neželjena noćna znojenje;

gubitak libida;

izbijanja akni;

Treba napomenuti da se gubitak kose, povećani krvni pritisak i zadržavanje vode mogu pojaviti uz upotrebu.


Prilikom pregleda odgovora onih koji koriste Trestolone Acetate, odgovor je pretežno pozitivan. U celini, korisnici primećuju povećanje temperature jezgre od početka, što ukazuje na to da ovaj anabolički steroid radi na kratkoročnim rezultatima. Oni koji traže zapažene efekte stvarno su videli prvu nedelju redovne upotrebe.


Brzo se oslanjaju, isecavaju masti, a mišićna masa je poboljšana. Korisnici Trestolone Acetate mogu imati koristi od kratkog perioda upotrebe za samo dve nedelje. U suprotnom, oni mogu ostati na kursu od šest do deset nedelja da bi videli maksimalne rezultate. Slušajte zadovoljne entuzijaste i mnogi smatraju da je ovaj anabolički steroid njihov omiljeni, njihov steroid koji bi mogao da izabere kada je u pitanju maksimizacija njihovog treninga i potencijala.

4. Doziranje praha Trestolone Acetate (MENT)


Efektivna doza: 20-50mgs dnevno za iskusnog korisnika. Ova doza zavisiće od oblika trestolona koji se uzima. Peroralno i transdermalno doziranje može biti nešto veće od injekcionog oblika. Inhibitor aromataze, kao što je Arimidex i inhibitor prolaktina, kao što je kabergolin, treba da se pridržavaju neželjenih efekata prolaktina i estrogena.


Injekcioni oblik Trestolone Acetate smatra se najboljim metodom isporuke za ovaj anabolički steroid, a usmeni oblici će proizvesti najmanje zadovoljavajuće rezultate. Treba napomenuti da je doza ključna. Svako ko koristi Trestolone Acetate treba da poštuje sva uputstva za doziranje u pismu kako bi sprečio negativne efekte. Pravilna doza će takođe doneti najefikasnije rezultate kada se konzistentno koriste tokom dužeg vremenskog perioda.


Za svakog ko je zainteresovan za punjenje ili sečenje, Trestolone Acetate je koristan za obe namene. Sečenje omogućava sportistima da smanjuju što više masti bez žrtvovanja njihove mišićne mase. Kada se bulking, glavni cilj je izgraditi što više mišića i čvrstoće. Trestolone Acetate postiže oba rezultata, pomažući bodibilderima i podizačima tijela dok istrajno rade na brušenju njihovih tela. Mast je efikasnije zapaljen, dok mišići nastavljaju da rastu veći.


Da bi se maksimalno iskoristio Trestolone Acetate, apsolutno je neophodno koristiti sveobuhvatan pristup. Pravilna dijeta za dodavanje mišića i uklanjanje masti je od suštinskog značaja. Moraju se održavati i efikasne rutine treninga. Kada se kombinuje sa upotrebom Trestolone Acetate u propisanom iznosu tokom produženog vremenskog perioda, rezultati će biti primjetni.


5. Upozorenje na Trestolone Acetate / MENT

Iako se Ment može ponašati slično sa testosteronom u pogledu vizuelnih rezultata i neželjenih efekata, važno je napomenuti da je sposobnost Menta da izazove ove neželjene efekte u ekvivalentnim dozama mnogo pretjeranija u odnosu na testosteron. Ovo se uglavnom odnosi na povećanu androgenu potenciju. Prema povratnim informacijama, Ment takođe nosi rizik od razvoja određenih "tren-like" strana kod nekih korisnika, naročito kod viših doziranja, iako nisu svi prijavljeni.


Razlika između trenbolona i trestolona je to: Tren se ne aromatizuje dok testolon radi. Aromatizacija se javlja kada se hormon pretvara u estrogen u organizmu. Ovo je dobro i loše. Dobra vest je da to znači povećanje proizvodnje GH i IGF-a i dodatne snage. Suprotno popularnom verovanju, to može pomoći i kod problema sa libido koji se obično povezuju sa nandrolonskim hormonima. Loša vijest je da su verovatnije da će se pojaviti neželjeni efekti povezani sa estrogenom kao što su gyno i zadržavanje vode. Na papiru, trestolon je WAY jači od testosterona. Njeni androgeni i estrogeni karakter će biti slični onima sa Trenom i Decom, ali hipertrofična sposobnost zgrade mišića bi trebala biti veća od oboje. Na raspolaganju je sa acetatnim estrom, što znači da je dnevno doziranje optimalno za održavanje stabilnih nivoa krvi. Trestolone je dostupan u obliku praška, sterilnom injekcijom i uskoro će se videti u oralni i transdermalni oblik.

6. Koji su mogući neželjeni efekti praha Trestolone Acetate (MENT) u prahu?


Neželjeni efekti: mogućnost gubitka kose, hipertrofija prostate, produbljivanje glasa, akne, agresija, gine, nadimanje i povećan krvni pritisak.


Kada je riječ o doziranju, još uvijek nisu formirane definitivne smjernice, mada je po mom mišljenju verovatno da će Ment vjerovatno završiti dosledno po istim linijama kao Trenbolone, a prosječna doza pada negdje 200-500 mg nedeljno. Naravno, ne bi se svi korisnici pridržavali ovih smjernica, a neki biraju da administriraju bolju dozu. Sve u svemu, mi gledamo veoma snažni steroid, kako na papiru, tako iu stvarnom svetu, koji je sposoban da izazove ozbiljne dobitke u masi i snagu u relativno kratkom vremenskom periodu. Kako se dostupnost povećava, potražite ovaj steroid da preuzme stalnije prebivalište u arsenalima BB'rsa i snage sportista.

7. Kupi Surov Trestolone Acetate (MENT) prah iz SZOB-a


1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35


2) Čistoća:> 99%


3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.


2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje


2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.


3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.


2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.


3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.


4 Tri principa

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

 

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

 

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi klijenti blagovremeno dobijali robu.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: