Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Oralni turinabol u prahu (2446-23-3)

Oralni turinabol u prahu, Oralni turinabol sirovi prah, kupiti Oralni turinabol u prahu, sirovi Oralni turinabol u prahu, Oralni turinabol u prahu za prodaju, Oralni turinabol prah prah,


1. Šta je sirovo oralno turinabol prah ?


Oralni Turinabol je u izvesnoj meri zagonetan i skloni nesporazumu.

 

Nije jednostavno tabletna verzija injektibilnog Turinabola, ili njegova alkilovana verzija. Niti, uprkos tvrdnjama, da li je anabolički steroid razvijen specijalno za doping. To tvrdi rezultat zbunjenosti sa mestanolonom.

 

Strukturno, to je Dianabol sa dodatnim hlorom na poziciji -4, koja ima predvidivu prednost sprečavanja aromatizacije.

 

Međutim, pri pokušaju da dođe do zaključaka o anaboličkim steroidima iz strukture, potrebno je obratiti pažnju. Zamjena atomske ili hemijske veze čini velike promjene u cjelokupnom obliku umjesto da utiče na samo jednu tačku. To može dovesti do promjena svojstava izvan predvidljivog. Primjer bi bio ako se neko pokuša predvidjeti svojstva Dianabola iz strukturnog odnosa prema boldenonu (oni su isti osim 19-metilacije Dianabola). Dok metilacija pruža predvidljivu oralnu bioraspoloživost, u stvarnosti Dianabolova druga svojstva su tako da se ne može razumno nazvati "oralni boldenon".

 

U slučaju Oralnog Turinabola, zbog gorenavedene strukturne veze sa Dianabolom, obično se naziva suva verzija. Ako je ovo istina, ne bi se moglo reći razlika između korišćenja OT i upotrebe Dianabol plus inhibitora aromataze. Međutim, postoji značajna razlika u praksi.

 

OT se mora smatrati sopstvenim jedinjenjem, a ne samo kao suh Dianabol. Ipak, ovaj popularni opis nije loš prvi aproksimacija. Jednostavno budite svjesni njegovih ograničenja.

 

Iako je Tbol izrazio neverovatnu evidenciju o valjanoj primeni i sigurnosti, 1994. godine Jenapharm je zaustavio proizvodnju. Ovo je bilo vreme početkom devedesetih godina kada je većina anaboličkih steroida prekinuta i povučena sa tržišta širom svijeta zbog povećane anti-steroidne stigme u to vrijeme. Sve veća količina negativne pažnje koja je dovela do upotrebe anaboličkih steroida u sportu početkom devedesetih nije pomogla slučaju Turinabol, a njegova sudbina u to vreme bila je slična mnogim drugim anaboličkim steroidima u to doba.


Jenapharm je na kraju kupio Schering AG 1996. godine, ali nije nastavio sa proizvodnjom Turinabola. Započeta proizvodnja početkom devedesetih godina prošloga veka poklopila se sa detaljima o programu dopinga sponzorisane u Istočnoj Nemačkoj, a nenadna prekid proizvodnje, uz vijesti u vezi sa doping programom, verovatno je doprinela popularnom stavu među sportistima i bodibilderima koji Turinabol bio je vrlo misteriozan, poseban i cenjen anabolički steroid koji je dobio.

 

Danas ne postoje poznate farmaceutske proizvodnje ovog kompleksa, a njegova proizvodnja je ograničena na proizvođače podzemnih laboratorija (UGL).
 

2. Kako su sirovi oralni turinabol u prahu   Radi?


Tbol je modifikovan oblik Dianabol (Methandrostenolone); kombinacija Dianabol i Clostebol (4-hlorotestosteron).

Iako je njegova opšta hemijska struktura slična Dianabol-u, to je mnogo blaži hormon.

Kombinacija ove dve hemikalije smanjila je rizik od aromatizacije u estrogen, ali je takođe smanjila ukupnu androgenu jačinu. Dianabol ima anabolički rejting između 90-210, dok Turinabol ima anabolički rejting od 54.

 

Iako je Tbol slabiji od Dianabola, i dalje nudi razne koristi, bez neželjenih efekata povezanih sa steroidima koji povećavaju estrogen.

To znači da možete očekivati ​​da ćete vidjeti stabilne, ako ne i spektakularne mišićne dobitke, bez ikakvih nadimanja, zadržavanja vode ili ginekomastije.
 

3. Kako koristiti prah oralnog turinabol praha ?  


Oralni turinabol je u stvari verzija metandrostenolona sa dodatnim atomom hlora u četvrtom položaju. Prema tome, zvanićno ime turinabola je 4-hloro-alfa-dihidrometilestosteron. Ova nadogradnja učinila je lek praktično ne-aromatizovan. Štaviše, metaboliti turinabola vrlo brzo napuštaju tijelo, čineći ogromnu prednost u odnosu na opasnost od doping testa.

 

Kao i velika većina oralnih AAS oralnih turinabola je 17-alfa alkilovana, što je potencijalno štetno za jetru. Međutim, negativan uticaj na jetru nije prijavljen ni nakon dužeg korišćenja.

 

Oralni turinabol dovoljno podseća na metandrostenolon ne samo na strukturu molekula, već je i delovanje oba lijeka veoma slično. Turinabol proizvodi manje dobitaka, ali ovo je "kvalitet", pusta masa i takođe proizvodi manje neželjenih efekata. Uprkos tome što turinabol ne aromatizuje i ima prilično blaga lek, produžena upotreba može izazvati supresiju lučenja endogenog testosterona, ali u mnogo manjoj meri u poređenju sa metandrostenolonom (dianabol) i lako se podmlađuje.

 

Tbol uopšte nije veliki steroid, ali to ne znači da nema ogromnih prednosti u ciklusima. Pošto se ne aromatizuje, ne morate se brinuti o estrogenskim neželjenim efektima kao što su ginekomastija (sisanče), zadržavanje vode (edem), nesanica ili visok krvni pritisak (hipertenzija). Nije potreban inhibitor aromataze kod Tbol ciklusa, tako da oni koji su skloni neželjenim efektima vezanim za estrogen će ceniti ovaj lek.
 

4. Doziranje o Surovi oralni turinabol prah


Postoje dva potencijalna razloga za upotrebu Turinabola; ili rezanje ili buljenje.

 

Ako povećavate tada pokušavate da dobijete mišićnu masu, obično bi se bodibilder ili sportista odlučio za do 80 mg dnevno.

 

Pri sečenju (gorući masti) prosečna doza iznosi oko 40 mg dnevno.

 

Ženski korisnici će se držati mnogo manjih doza nego muškarci, obično samo oko 5-10 mg dnevno. Ovo je smanjiti simptome virilizacije (virilizma), što je razvoj muških fizičkih karakteristika:

 

Dubljeg glasa

Manje grudi

Povećan klitoris

Poremećeni menstrualni ciklus

Neobičan rast kose na licu i tijelu

Druga pitanja koja žene žene mogu da nađu uključuju akne i agresiju.

 

Korisnici Turinabola se obično drže ciklusa od 6-8 sedmica. Preporučuje se da se odlučite za kraći ciklus ako koristite veću dozu, a to je da rizik od neželjenih efekata bude minimalan.

 

Preporučuje se slaganje ovog steroida, jer koristi od korišćenja ovog steroida ne prevazilaze negativne.

 

Kada se ubacuju testosteron propionat ili testosteron enanthat su uobičajene opcije, ali neki korisnici će se odlučiti za Deca Durabolin jer ima duži poluživot, tako da će vam trebati manje doza.

 

Za muškarce, preporučujem 20-50mg dnevno kao dio steroidnog stack-a. Mnogi bodibilderi misle da ih moraju koristiti u visokim dozama za dobre rezultate, ovo je lažno. Pošto Tbol ne aromatizuje, ne očekujte da se skala dnevno kreće, jer nećete zadržati puno vode u mišićima.

 

Žene mogu da trče Tbol u malim dozama, od 2,5 do 7,5 mg dnevno. Može izazvati virilizaciju u većim dozama. Da li se sećate šale istočne Nemačke? Oni su ukorenjeni u upotrebu tbola, pa budite vrlo oprezni dame.

 

Dosage po rodu

Muški 20-50 miligrama dnevno

Ženski 2,5-7,5 miligrama dnevno

Half-Life

 

Poluvreme je nevjerojatnih 16 sati, tako da jednom dnevno doziranje funkcionira dobro. Iako sam video brojne bodibildere koji su podelili dozu u intervalima od 12 časova kako bi dobili "savršene" nivoe krvi.
 

5. Upozorenje o suvom oralnom turinabolu u prahu


Negativni neželjeni efekti su retki sa ovom supstancom i obično su rezultat upotrebe ciklusa koji su ili predugi ili previsoki u doziranju. Navedeni rizik od toksičnosti jetre i smanjenje krvotvorne sposobnosti krvi jedina je stvar za koju se stvarno pazite. Takođe je impliciran u pogledu snižavanja nivoa prirodnog nivoa testosterona - ali opet to je generalno povezano sa dozom. Postoje izveštaji o tome da žene imaju više neželjenih neželjenih efekata od muškaraca kada koriste ovu supstancu, ali se ove reakcije desile kod žena koje su skoro udvostručile količinu koju su uzeli njihovi muški kolege ... tako da bi naravno dobili više neželjenih efekata!
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti orođenog oralnog praha turinabola ?


Možda je turinabol jedan od najsigurnijih steroida u pogledu neželjenih efekata i često se upoređuje sa Anavar i Primobolan u tom preciznom aspektu. Međutim, baš kao i svi steroidi, tbol nije besplatan bez ikakvih efekata, a postoje i neka pitanja koja treba imati na umu prilikom upotrebe.

 

Prvo i najvažnije - svi steroidi izazivaju supresiju, a turinabol nije izuzetak od ovog pravila. Prema tome, prirodni testosteronski ojačivači treba uključiti kao dodatna sredstva u toku cikličnih ciklusa, kao što su Nolvadex i / ili HCGenerate ES. Pored toga, terapija nakon ciklusa (PCT) uvek treba izvesti nakon steroidnog ciklusa. U suprotnom, telo neće biti u mogućnosti da se potpuno oporavi, a prirodna proizvodnja testosterona može trajno potiskivati.

 

Najistaknutiji sporedni efekat turinabola je hepatotoksičnost. Budući da je c17aa steroid, to predstavlja određenu toksičnost jetre. Iako nije čak ni skoro toksičan kao Anadrol ili Dianabol, i dalje će uticati na funkciju jetre. Shodno tome, dodatna oprema za jetre je neophodna tokom ciklusa turinabola, a trajanje ciklusa treba prilično smanjiti (ne više od 6 nedelja).


Neki ljudi uveravaju da je turinabol savršeno bezbedan za jetru i predstavio nemačke sportiste kao glavni argument za takve tvrdnje. Teško je poricati da su ovi sportisti dugo vremena upravljali turinabolom, a nisu imali nikakvih problema sa zdravljem jetre. Međutim, doze koje primaju ne ostanu čak ni blizu onima koje su uzimali savremeni bodibilderi. Prema tome, redovne preglede jetre treba uraditi prilikom uzimanja tbola, a takve suplemente koji podržavaju jetre kao što je N2Guard treba uzeti.

 

Još jedan česti neželjeni efekat koji se vidi kod anaboličkih steroida, su stresni nivoi lipida. Obično steroidi utječu na nivo holesterola - smanjuju HDL (lipoprotein visoke gustine) i povećavaju LDL (lipoprotein niske gustine). Nažalost, zbog svoje alkilacije c17 alfa, turinabol ima značajan uticaj na sposobnost jetre da obrađuje holesterol. Prema tome, tokom ciklusa turinabola treba obratiti pažnju na lipidne profile.

 

Najzad, iako tbol jedva ima iroliznu aktivnost, i dalje može izazvati određene androgene neželjene efekte. Ipak, to se dešava samo u veoma razumnim osobama kada se uzimaju prekomerno visoke doze.
 

7. Kupi Oral Turinabol Powder f rom SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite redosled oralnih sirovina turinabola.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: