Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Oralni turinabol u prahu (2446-23-3)

Oralni turinabol prah, oralni turinabol Sirovi prah, kupiti oralni turinabol u prahu, sirovo oralni turinabol prah, oralni turinabol prašak za prodaju, oralni turinabol prah supplie,


1. Što je Raw oralni turinabol u prahu?


Oralni Turinabol je donekle zagonetan i sklona nesporazuma.

 

To nije jednostavno tableta verziju injekcija Turinabol, ili ga alkylated verziju. Niti, uprkos tvrdnjama, anabolički steroid razvijen posebno za doping. To tvrde rezultati iz zabune s mestanolone.

 

Strukturno, to je Dianabol s dodano klora na poziciji-4, koji je predvidljiv prednost sprečava aromatizacije.

 

Oprez moraju Međutim uzeti našto težak za dolazak na zaključke o steroide iz strukture. Zamjenom atoma ili kemijske veze čini velike promjene na cijeli oblik, a ne utječe na samo jedan bod. To može dovesti do promjene svojstva izvan je predvidljiv. Primjer bi bio ako jedan pokušao predvidjeti svojstva Dianabol iz svojih strukturnih odnosa u boldenone (oni su isti osim 19-metilacija dianabol.) Dok je metilacija pružiti predvidljive oralna bioraspoloživost, a ustvari Dianabol je druga svojstva su takvi da se mogu razumno nazvati "oralni boldenone."

 

U slučaju oralne Turinabol, zbog navedenih Strukturni odnos prema Dianabol najčešće zove suha verziju. Sada ako to su istina, nije mogao reći razlika između korištenja OT sama i korištenje Dianabol plus inhibitor aromataze. Međutim postoji znatna razlika u praksi.

 

OT mora uzeti u obzir vlastiti spoj nego jednostavno kao suha Dianabol. Taj je rekao, ovaj popularni opis nije loša prva aproksimacija. Jednostavno biti svjestan svojih ograničenja.

 

Iako Tbol je izrazila nevjerojatan rekord valjan zahtjev i sigurnosti, 1994 Jenapharm zaustavljena proizvodnja. Ovo je vrijeme u ranim 1990-ih kada većina anabolički steroidi su ukinute i povukao sa tržišta diljem svijeta zbog povećanja anti-steroidni stigme u to vrijeme. Povećanje količine negativnih pozornost privukla za korištenje anaboličkih steroida u sportu u ranim 1990-ih neće pomoći Turinabol je slučaj, i njegovu sudbinu u vrijeme je slična mnogi anabolički steroidi u to vrijeme kao dobro.


Jenapharm je na kraju kupio Schering AG 1996, ali da li nastaviti proizvodnju Turinabol. Obustavljene proizvodnje u ranim 1990-ih poklopila se s detaljima u vezi Istočna Njemačka Državna doping programu dolaze na vidjelo, i njegova nagla proizvodnja Stoj uz novosti u odnosu na doping program je vjerojatno što su popularne stav među sportašima i bodybuilders koji Turinabol je bio vrlo misteriozan, posebno i cijenjeni anabolički steroid dobiti.

 

Danas su bez poznate farmaceutske produkcija ovog spoja, a njegova proizvodnja je ograničena na podzemnom laboratoriju (STVARN) proizvođača.
 

2. Kako se Sirovi oralni prašak turinabol Radi?


Tbol je modificirani oblik Dianabol (Methandrostenolone); kombinacija Dianabol i Clostebol (4-chlorotestosterone).

Dok svoje opće kemijske strukture slične Dianabol je blaži hormona.

Kombinacija dvije kemikalije je smanjio rizik od aromatising u estrogen, ali ovo je također smanjen Ukupni androgeni snage previše. Dianabol je anabolički rating od između 90-210, a Turinabol je anabolički rating od 54.

 

Dok je Tbol slabije od Dianabol još uvijek nudi razne pogodnosti, bez nuspojave povezane sa steroida koji povećavaju estrogena.

To znači da možete očekivati da će vidjeti stalni, ako ne i spektakularan naslanjanje mišića dobitke bez pojavljuje nadutost, zadržavanje vode ni ginekomastija.
 

3. kako primjenjivatiPrah sirovog oralni turinabol? 


Oralni turinabol je zapravo verzija methandrostenolone sa dodatnom klor atoma na četvrtu poziciju. Dakle tvoja ženska imena turinabol je 4-kloro-Alfa-Dihydromethyltestosteron. Ova nadogradnja je napravio droga praktički sobe-topla klupa aromatizirani. Još više, turinabol metabolita vrlo brzo napustiti tijelo, čineći velika prednost od opasnosti od doping testovima.

 

Kao i velika većina oralni AAS oralni turinabol je 17 Alfa-alkilirane, tako je potencijalno štetan za jetru. Međutim, negativno utječe na jetri nije prijavljen ni nakon duljeg korištenja.

 

Oralni turinabol dovoljno nalikuje methandrostenolone ne samo o strukturi molekule, ali djelovanje obje droge je također vrlo sličan. Turinabol proizvodi manje dobitke, ali ovo je "kvaliteta", nemasno masu i također stvara manje nuspojave. Unatoč turinabol ne aromatize i je vrlo blaga lijek, dugotrajno korištenje može uzrokovati supresija sekrecije endogenog testosterona, ali u mnogo manjoj Mjeri u odnosu na methandrostenolone (dianabol) i to je lako pomlađuje.

 

Tbol uopće nije velik glomaznost steroid, ali to ne znači da imaju ogromne prednosti u Ciklusima. Budući da ne aromatize, ne morate brinuti o estrogenih nuspojava kao što su ginekomastija (kuja tits), voda zadržavanja (edem), nesanica ili visoki krvni tlak (hipertenzija). Bez inhibitora aromataze je potrebno s Tbol Ciklusima, tako da oni koji su Skloni estrogena povezane nuspojave će cijeniti ovaj lijek.
 

4. Doziranjeof sirovog oralni prašak turinabol


Postoje dva potencijalnih razloga za korištenje Turinabol; bilo rezanja ili glomaznost.

 

Ako su glomaznost onda koju pokušavate dobiti mišićnu masu, obično bodibilder ili sportaš će se odlučiti za dozu od 80mg na dan.

 

Kod rezanja (spaljivanja masnoća), prosječna doza je 40mg svaki dan.

 

Ženski korisnici imaju tendenciju da će staviti na nižoj dozi nego muškarci, obično samo oko 5-10mg dnevno. Taj se način smanjuje simptome virilizacijom (virilism), što je razvoj muških fizička obilježja:

 

Dublji glas

Manje grudi

Povećani klitoris

Poremećen Menstrualni ciklus

Neuobičajen rast dlaka na licu i tijelu

Druga pitanja ženskog korisnik svibanj sastati uključuju akne i agresije.

 

Korisnici Turinabol će obično držati 6-8 tjedna ciklusa. Preporučuje se da se odlučiti za kraći ciklus ako koristite veća doza, to je da bi se rizik od nuspojava na minimumu.

 

Slaganje ovog steroida se preporučuje, jer prednosti korištenja ovog steroida sama nadmašuju sve negative.

 

Kada slaganje testosteron Propionat ili testosterona Enanthate su uobičajene mogućnosti, ali neki korisnici će odlučiti za Deca Durabolin jer ima duži poluživot pa će trebati manje doze.

 

Za muškarce, preporučiti 20-50mgs po danu kao dio steroida Stog. Mnogi bodybuilderi mislim da oni moraju koristiti u visoke doze za dobre rezultate, ovo je lažno. Budući da Tbol ne aromatize, ne očekujem skale za pomicanje svakodnevno, kao što neće zadržati puno vode u mišićima.

 

Žene mogu pokrenuti Tbol na male doze, 2,5-7.5mgs po danu max. To može uzrokovati virilization u višim dozama. Sjećaš se istočne Njemačke žene vicevi? Oni su ukorijenjeni u tbol upotrebi, pa budite vrlo oprezni dame.

 

Spol Dozama

Muško 20-50 mg po danu

Muški 2.5-7.5 mg po danu

Polu-život

 

Half-life je nevjerojatnih 16 sati, Dakle jednom dnevno doziranje će funkcionirati prekid. Ipak, vidio sam brojne bodybuildere podijeliti dozu na 12-satni intervalima da biste dobili "savršeni" krvi.
 

5. Upozorenjeof sirovog oralni prašak turinabol


Negativne nuspojave su rijetke s ovom supstancom i obično su rezultat korištenja ciklusa koji su predugo ili previsoko doza. Spomenuti rizik od toksičnost jetre i smanjuju sposobnost zgrušavanja krvi su jedine stvari koje stvarno paziti na. To je također bio upleten kao Pozdrav smanjivanje prirodnih razina testosterona – ali opet ovo je općenito povezanim s dozom lijeka. Su bili izvještaji žena pati više štetnih učinaka nego muškarci kada koristite ovu tvar, Međutim, ove reakcije se u žena koje su uzimali skoro duplo uzeti njihove muške kolege Pa naravno da će se više nuspojava!
 

6. Koje sutje moguće nuspojaveof sirovog oralni prašak turinabol?


Možda, turinabol je jedan od najsigurnijih steroida u smislu nuspojava, a to je često u odnosu na Anavar i Primobolan u precizan vid. Međutim, baš kao i svi steroidi, tbol nije nuspojava besplatno, i postoje neka pitanja treba imati na umu kada ga koristite.

 

Prvo i osnovno – svih steroida uzrokovati potiskivanje i turinabol nije iznimka od tog pravila. Stoga, prirodni testosteron pojačalo trebalo bi uključiti kao pribor tijekom tbol ciklusa, kao što su Nolvadex i/ili HCGenerate ES. Nadalje, za post ciklus terapija (PCT) treba uvijek provoditi nakon steroidni ciklus. Inače, tijelo će biti u mogućnosti da u potpunosti oporaviti, i prirodnog testosterona proizvodnje svibanj kraj gore trajno potisnuta.

 

Najistaknutiji nuspojava od turinabol je hepatotoksičnosti. Budući da je c17aa steroida, to predstavlja određene jetrene toksičnosti. Iako to nije ni blizu kao otrovne kao Dianabol ili Anadrol, to će još uvijek imati utjecaja na funkcije jetre. Slijedom toga, jetre prateće pribor se mora tijekom turinabol ciklusa, a ciklus trajanja treba radije smanjiti (ne više od 6 tjedana).


Neke ljude uvjeriti da turinabol potpuno je sigurno za jetru, a danas njemački sportaši kao glavni argument za te tvrdnje. To je teško zanijekati da ovi sportaši su potplaćeni s turinabol za jako dugo vremena, a nisu imali velike probleme s njihovo zdravlje jetre. Međutim, doze su dobili ne Ostani ni blizu one donose moderni bodybuilderi. Stoga, redovite provjere jetre treba učiniti prilikom uzimanja tbol, a takva jetra popratnim dodataka i N2Guard mora se uzeti.

 

Još jedna česta nuspojava vidio s anaboličkih steroida, su pod stresom lipida razine. Obično, steroidi utječu na razinu kolesterola – niži HDL (lipoproteina visoke gustoće), i povećati LDL (lipoproteina niske gustoće). Nažalost, zbog svojih c17 Alfa alkilacija, turinabol ima značajan uticaj na sposobnost jetre da obrađuje kolesterola. Dakle, pozornost na lipidni profil treba obratiti tijekom turinabol ciklusa.

 

Konačno, iako tbol jedva da ima bilo kakve androgenim aktivnosti, može još uvijek izazvati određene androgenim nuspojave. Ipak, oni se održavaju samo u vrlo razumna osoba kada pretjerano visoke doze se uzimaju.
 

7. Kupi oralni turinabolU prahu cROMSZOB


→ Posjetite naše online ljekarne i ispunite nalog oralni turinabol sirovina.

→ Definiraj mjesto isporuke, količina proizvoda i način plaćanja.

→ u periodu od 30 minuta, Primit ćete potvrdu narudžbe.

→ To će biti poslan u roku od 12 sati.I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: