Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Stanolone (521-18-6)

Stanolone je poznat kao dihidrotestosteron (DHT), koji je endogeni anogenični seksualni steroid i hormon. To je agonist receptora za androgene (AR). Ona igra važnu fiziološku ulogu u seksualnoj diferencijaciji, sazrevanju penisa i skrotuma, proizvodnji i razvoju kose, proizvodnje sebuma i održavanju prostate i seminalnih vezikula. Uglavnom se koristi za lečenje muškog hipogonadizma, nedostatak antitela teške bolesti, nedostatak antitela starenja i mikrofalusa u detinjstvu,


1.Šta je Stanolone sirovi prah?

Stanolone je identičan sa sopstvenim dihidrotestosteronom koji se, kao što znamo, formira perifernom konverzijom testosterona. Neki stoga nazivaju Stanolone sintetičkim dihidrotestosteronom. Stanolone ima pretežno androgeni efekat i zbog svoje strukture ne može se pretvoriti u estrogen.


Za brzu izgradnju snage i mišićne mase Stanolone je malo vrijedan. Stanolone je bio omiljeni konkurentski steroid sportista, jer je pomogao da se postigne težak mišić kroz sadržaj masti povećavajući nivo androgena bez aromatizacije. Brojni sportisti su koristili Stanolone tokom treninga za doping testirano prvenstvo pošto supstanca ostaje u tijelu samo kratko vrijeme, a vrijednost testosterona / epitestosterona nije pod utjecajem.


Još jedna pozitivna karakteristika je da injekciona verzija nije toksična za jetru. Danas, međutim, Stanolone rijetko koriste sportisti. Jedan od razloga za to je što skoro sva evropska i američka jedinjenja više nisu komercijalno dostupna. Drugi razlog je što većina sportista koristi i dalje dostupnu Masteron koji ima slične efekte. Niti originalni niti lažni Stanolone su dostupni na crnom tržištu.




 

2. Kako je Stanolone sirovi prah   Radi?

Androgeni i sopstveni dihidrotestosteron tijela isti, kao što znamo, formira se transformacijom perifernog testosterona. Neki se stoga nazivaju sinteza dihidrotestosterona male i steroidne ketone. Androgen ima veliki androgeni efekat zbog svoje strukture i ne može se pretvoriti u estrogen. Za brzu akumulaciju funkcionalne i mišićne mase, Stanolone je malo vrijedan.


Stanolone je nekad bio omiljeni konkurentski steroid sportista, jer nije aromatizirao povećavanjem nivoa androgena, čime je postizao teže mišice sa manjom sadržajem masti. Mnogi sportisti koriste Stanolone da sprovedu testove dopinga tokom vežbanja tokom turnira, jer supstanca ostaje u telu samo u kratkom vremenskom periodu, a vrednosti testosterona / testosterona nisu pod utjecajem.


Još jedna pozitivna karakteristika je da injektirana verzija nije hepatotoksična. Međutim, danas, Stanolone rijetko koriste sportisti. Jedan od razloga je što skoro sva evropska i američka jedinjenja više nisu komercijalizovana. Još jedan razlog je što većina sportista koristi Masteron sa sličnim efektima koji se i dalje mogu koristiti. Na crnom tržištu nema originala ili falsifikata Stanolona.




 

3. Kako koristiti sirovi prah Stanolone ?

Stanolone se može koristiti kao farmaceutski materijal. Njegova glavna funkcija je promovisanje metabolizma. Anabolički efekti uključuju rast mišićne mase i čvrstoće, povećanu gustinu kostiju i jačinu kostiju i stimulaciju linearnog rasta i sazrevanja kostiju. Ne preovlađuje se u telu dovoljno dugo da bi bio u mišićima.


Glavni antenik koji se testira iz testisa je, naravno, testosteron. Međutim, u većini tela, androgeni znak ne prolazi kroz testosteron. U ovim tkivima, uključujući i mozak (CNS), kožu, genitalije - praktično sve osim mišića - aktivni androgeni je zapravo dihidrotestosteron (DHT).

 

Stanolone se koristi za hroničnu bolest gubitaka, osteoporozu, tešku infekciju i traumu, opekotine, itd. Uzrokovane negativnim balansom azota, promovišu rast prezrenih dojenčadi i nezrele, itd. Lom se ne može lako zarastati. Mogu se koristiti i hiperholesterolemija i postpartalna depresija.

 

stanolon se može koristiti za bolesti hronične gubljenja, osteoporoze, teških infekcija i povreda


sagoreva negativan balans azota.stanolone može promovirati preuranjenu djecu i rast nezrele djece i tako dalje. stanolon se takođe može koristiti na lečenju preloma, hiperholesterolemiji, postpartumnoj slabosti. stanolon je dht.


da bude bolji od i ne toliko problematičan koliko bi mnogi mogli pogoditi, bar u umerenim dozama. smatrala bih ga kao deo stack-a, na primer kao dodatni 100-200 mg / sedmično, umjesto da bude osnovni ili jedini steroid koji se koristi. Postojala je barem jedna medicinska studija o upotrebi putem injekcije, koja je prošla dobro.


oralna bioraspoloživost je veoma niska. Može biti dostupan propionatni prah. Ako se koristi oralno, ne bi bilo krutosti u jetri. uopšte nema ozbiljnosti. Zaista, samo jedna stvar koja drugi anabolički steroidi koji se snažno vezuju za androgene receptore nisu i koja se pretvara u 5a-androstaldiol, što sama po sebi ima negativan uticaj na skalpu, ali izgleda da nije mislio je da je stvarno važan igrač u gubitku kose. Stoga, ne znam šta bi se moglo desiti sa stvarno visokim dozama dht.


stvarno se ne čini razloga za to. ali na primer, dodavanjem od 100 do 200 mg / sedmično, injekcijom, zbog pozitivnog efekta na nervni sistem bi bilo interesantno i mislim da je u potpunosti razumno. Koristiti, bez brige, ali ako to rade, očekuje se da će morati da radi 200-300 mg dva ili tri puta dnevno, što bi moglo biti skupo brzo.




 

4. Doziranje sirovog praha Stanolone

Doziranje stanolona je oko 50-80miligrama (mgs) dnevno. S obzirom da nije toksično otrovno, korisnici će ponekad koristiti do 10 nedelja. Međutim, novi korisnici ne bi trebalo da pređu 6 nedelja kako bi utvrdili kako reaguju na svoje jake DHT osobine.

 

Korisnici dobijaju tip DHT-a mišićnu tvrdoću, gubitak masti, gubitak vode, povećanu mišićnu masu i povećanje libida. Bez obzira na to, rezultati nisu dramatični kod onih koji žele da pomeraju skalu nagore, ili stavite puno velike mišićne mase, pa ako je to vaš cilj, trebalo bi da tražite negde drugde.

 

stanolon se pretvara u DHT u telu. DHT je naš muški seksualni hormon, tako da će uzrokovati povećanje snage i pomoći će u održavanju mišićne mase. Štaviše, DHT pomaže u sprečavanju konverzije estrogena u telu, tako da će vam pomoći osušiti korisnika i ostaviti utisak gubitka telesne masti, s obzirom da se voda odvaja iz ćelija.


Još jedna tajna je njegova sposobnost da se veže na SHBG (globalni vezujući polni hormon), što dovodi do veće količine slobodnog testosterona do ukupnog testosterona. Na kraju dana, ovo je 'besplatni testosteron' koji je stvarno važan, a ne ukupan testosteron.




 

5. Upozorenje o sirovom prahu Stanolone

Neželjeni efekti Stanolona su slični onima drugih AAS-a i uključuju androgene neželjene efekte poput mastne kože, akni, seborreje, povećanog rasta lica / tela, gubitka kose glave i povećane agresivnosti i seksualnog pogona. Kod žena,


Stanolone može prouzrokovati delimično ireverzibilnu virilizaciju, na primer, produbljivanje glasa, hirsutizam, klitoromegaliju, atrofiju dojke i hipertrofiju mišića, kao i menstrualne poremećaje i reverzibilnu neplodnost. Kod muškaraca, lek može takođe uzrokovati hipogonadizam, testirnu atrofiju i reverzibilnu neplodnost u dovoljnoj meri visoke doze.

 

Stanolone može imati negativne efekte na kardiovaskularni sistem, naročito kod dugoročne primjene visokih doziranja. AAS kao što je Stanolone stimuliše eritropoezu (produkciju crvenih krvnih zrnaca) i povećava nivo hematokrita i kod velikih doziranja može prouzrokovati polycythemia (overprodukcija crvenih krvnih zrnaca),


što može znatno povećati rizik od trombičnih događaja kao što su embolija i moždani udar. Za razliku od mnogih drugih AAS, Stanolone nije aromatizovan i nema rizika od estrogenskih neželjenih efekata kao što su ginekomastija, retencija ili tečnost. Pored toga, kao što nije 17α -alkilovani AAS i primenjuje se parenteralno, Stanolone nema rizik od hepatotoksičnosti.




 

6. Šta je mogući neželjeni efekat sirove prašine Stanolone?

Estrogen nije problem kada se koristi Stanolone. Shodno tome, korisnik ne mora da brine o zadržavanju vode i dominantnom efektu neželjenih efekata koji ga prate. Štaviše, oni takođe ne moraju da brinu o ginekomastiji (sisa), jer nije moguće imati aromatizaciju estrogena sa epi-andro.

 

Međutim, kod Stanolone postoji jedan problem, a odnosi se na njegove efekte na gubitak glave glave. DHT će pržiti vašu glavu, posebno ako ste predisponirani na takvo stanje. Drugo pitanje je moguće zajedničko neugodje iz suvog rada koje korisnik može iskusiti.


Iako je primamljivo koristiti takve DHT inhibitore (inhibitor 5a reduktaze) kao finasterid ili dutasterid kako bi zaštitili kosu, treba imati na umu da je DHT naš seksualni hormon, i to je ono što mužjima daje penise prije svega. Inhibicija ovog hormona donosi rizik od kratkotrajne i dugotrajne seksualne disfunkcije.

 

Uprkos činjenici da se Stanolone smatralo blagim sastojkom, baš kao i svaki hormon, korisnik mora to poštovati i očekivati ​​neku vrstu organa, iako je siguran na jetru. Zbog svojih efekata na krvni pritisak i srce uopšte, dodatak za podršku kao što je N2Guard bi bio mudar izbor.

 

Štaviše, kao i svi egzogeni hormoni, to će uzrokovati supresiju, tako da se uvek koristi terapija posle ciklusa (PCT). Pogledajte savršeni PCT za optimalni PCT protokol.




 

7. Kupiti Stanolone Raw Powder f rom SZOB

→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina Stanolone.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.




I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e